Psychologisch adviesbureau Pad-Vinder

Welke studie of beroep past bij jou? Pad-Vinder helpt!

Als een studie of beroep precies aansluit bij jouw talent en passie, ben je optimaal gemotiveerd.
Daardoor voel je je lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans en presteer je beter.

Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder biedt:

 studiekeuzeadvies;

  •  beroepskeuzeadvies;
  •  intelligentieonderzoek.

Welke studie of beroep past bij jou? Pad-Vinder helpt!

Als een studie of beroep precies aansluit bij jouw talent en passie, ben je optimaal gemotiveerd. Daardoor voel je je lichamelijk, geestelijk en emotioneel beter in balans en presteer je beter.

Makkelijker een studiekeuze of beroepskeuze maken

Psychologisch adviesbureau Pad-Vinder helpt jou inzicht te krijgen in wie je bent en welke studie of beroep het beste bij jou past. Dat maakt jouw keuze een stuk gemakkelijker. Een studiekeuzeadvies of beroepskeuzeadvies van Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder is altijd persoonlijk en precies afgestemd op jouw wensen. Je kunt hiervoor terecht in Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Vooraf weten waar je aan toe bent, zonder dat je kosten maakt!

Ervaringen met Pad-Vinder

Door ouder: "Guido Cobelens heeft mijn zoon uitstekend geholpen een keus te maken uit het grote aanbod van studies waaruit een 18-jarige Havist kan kiezen. Stap voor stap, dmv gesprekken en opdrachten, kreeg mijn zoon een beeld van zichzelf en van de mogelijke studies die in zijn interesseveld passen. Daar kwam uiteindelijk een weloverwogen keuze uit voort."

Door leerling: "Na gestopt te zijn met mijn opleiding wist ik niet meer wat ik wilde gaan studeren. Met informatie over verschillende opleidingen op internet kwam ik er ook niet uit. Ik ben een uitgebreid studiekeuze-traject gaan volgen en na een reeks fijne gesprekken bij Pad-Vinder doe ik met veel plezier de opleiding HBO Bedrijfswiskunde."

Voor meer informatie kijk je op de website van Pad-Vinder.