Voorkom een verkeerde studiekeuze met studiekeuzebegeleiding!

Intostudies werkt samen met verschillende zeer ervaren studiekeuzecoaches. Door de jaren heen hebben zij vele scholieren en studenten begeleid naar de juiste studiekeuze én toelating tot de studie van hun keuze. Elke studiekeuzebegeleider heeft zijn eigen expertise en werkwijze. Hieronder lees je wat een coach voor jou kan betekenen.

 • Keuzesprong

  Wil je er zeker van zijn dat je straks een studie kiest die echt bij jou past? Twijfel je over welke richting je straks op wilt en wil je er zeker van zijn dat je straks een baan hebt die ook echt leuk is? KeuzeSprong kan je daarbij helpen.

  KeuzeSprong specialiseert zich al enkele jaren in studiekeuzebegeleiding. We nemen jouw keuzestress weg en zorgen ervoor dat jij een studie kiest waar je later geen spijt van krijgt.

  Verder lezen


Waarom studiekeuzebegeleiding via Intostudies?

 • Studiekeuzecoaches met verschillende werkwijzen en expertises. Hierdoor kun je zelf kiezen welke coach het beste bij je past.
 • Alle coaches hebben veel ervaring en aantoonbaar goede resultaten.
 • Altijd een gratis oriënterend gesprek.
 • De studiekeuzebegeleiding is altijd persoonlijk en op maat.

Studiekeuzebegeleiding is iets heel persoonlijks. De een weet al jarenlang wat hij of zij wil gaan studeren en heeft totaal geen hulp nodig of heeft voldoende aan de begeleiding van decanen op de middelbare school. De ander twijfelt en is gebaat bij persoonlijke studiekeuzecoaching om wat structuur in het keuzeproces te brengen. Daarnaast zijn er ook verschillende redenen waarom er getwijfeld wordt over de studiekeuze en daarom lopen de verschillende manieren van coaching ook zo uiteen. 

Feit blijft dat nog steeds 30% een verkeerde studiekeuze maakt. Dit is erg zonde en onnodig. Nu een verkeerde keuze ook steeds meer financiële gevolgen voor de student heeft, is het nog belangrijker om de juiste studiekeuze te maken. Besteed hier dus voldoende aandacht aan en zorg dat je in één keer de juiste studie kiest!