Richtlijnen reviews

Vertel ons over jouw ervaringen met je opleiding en let bij het schrijven van je review op de volgende punten:

  • Zorg dat je review relevant, betrouwbaar, zinvol en inhoudelijk is. Hierbij is het belangrijk dat je je waardering met een toelichting onderbouwt, zodat anderen informatie uit je verhaal kunnen halen. Je hoeft niet alles te onderbouwen, maar zorg voor een algeheel informatieve review.
  • Houd je review fatsoenlijk. Wij verwachten dat je taalgebruik gepast en niet (onnodig) beledigend is.
  • Zet geen persoonlijke gegevens als namen, e-mailadressen of telefoonnummers in je review.
  • Wij plaatsen geen reviews met reclame, spam of links naar andere websites. Dat je het weet!

We lezen alle reviews na en beoordelen elke review op bovenstaande punten. Na goedkeuring plaatsen we je review. Elke review dient waardevolle en betrouwbare informatie voor de bezoekers van Intostudies.nl te bevatten. Belangrijk hierbij is dat de lezer een beeld krijgt over wat hij kan verwachten van deze opleiding, instelling of keuzeonderdeel van een opleiding. Wanneer we een review afkeuren, krijg je hier altijd bericht van en word je in de gelegenheid gesteld je review aan te vullen of opnieuw te schrijven.

Om de betrouwbaarheid van de reviews zo goed mogelijk te garanderen, is het van belang dat je je basisgegevens achterlaat. Je kunt dit doen met Facebook Connect of door enkele gegevens in te vullen. Wel kun je ervoor kiezen je review (deels) anoniem achter te laten. Hiermee proberen wij frauderen met reviews zo goed mogelijk tegen te gaan en een betrouwbaar online platform voor reviews in het hoger onderwijs te zijn.

Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Genoeg formeel gepraat, ga reviews lezen of schrijven!