Hogescholen en universiteiten in Den Haag

De hogeschool in de Den Haag is De Haagse Hogeschool. Deze hogeschool met vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Delft is veruit de grootste. Met overwegend veel opleidingen in de economie en de techniek kun je meerdere kanten op bij de HHS.

Naast deze hogeschool in Den Haag is er nog meer aanbod in de vorm van De Hotelschool, Hogeschool Inholland, de KABK en enkele kleinere hogescholen. Zodoende is het mogelijk om veel verschillende opleidingen te volgen in onze hofstad.

Ook als je wilt studeren aan een universiteit in Den Haag is dit mogelijk. Zowel de Universiteit Leiden als de Erasmus Universiteit Rotterdam bieden enkele opleidingen aan in Den Haag. Wel zijn dit overwegend masters op het gebied van gedrag en maatschappij en is de keuze dus beperkt. Naast het studeren is Den Haag natuurlijk politieke hoofdstad van ons land. Hierdoor is het voor studenten met een interesse in politiek en internationale betrekkingen natuurlijk een fantastische stad om in te studeren.

Hieronder vind je een overzicht van alle hogescholen en universiteiten die Den Haag rijk is. Lees de reviews die studenten hebben gegeven over hun opleiding en instelling.