Hogeschool in Deventer

De hogeschool in Deventer is Saxion. Aan Saxion hogeschool worden ongeveer 30 voltijdstudies aangeboden, vooral opleidingen op economisch gebied. Ook Saxion Next biedt enkele opleidingen aan in Deventer.

Met ongeveer 100.000 inwoners is Deventer een gemiddelde stad in Nederland. Hierdoor ademt de stad een knusse sfeer voor de studenten en is het studentenleven er niet zo massaal als in de grote steden. Naast een hogeschool heeft Deventer ook een erg oude binnenstad en is er naast de studie ook voldoende te beleven. Zo zijn er voldoende cafe’s en restaurants en worden er ook veel evenementen en festivals georganiseerd. Ook ligt Deventer aan de IJssel, wat een erg groot pluspunt is.

Ook de studentenverenigingen zijn goed vertegenwoordigd in Deventer. Zo hebben aankomende studenten keuze uit 5 verschillende verenigingen, voor ieder wat wils dus!

Onderstaand vind je een overzicht van de hogescholen die Deventer rijk is. Bekijk hier ook de reviews die studenten over hun opleiding hebben gegeven.