Hogeschool in Haarlem

De hogeschool in Haarlem is natuurlijk Inholland. Met ruim 20 opleidingen is hogeschool Inholland de hbo-instelling van Haarlem. Met haar goed bereikbare locatie aan de rand van Haarlem en het brede aanbod aan opleidingen is er voor menig student een passende opleiding te vinden.

Haarlem telt 150.000 inwoners en is een bruisende stad. Voor studenten is er voldoende te beleven op het gebied van uitgaan door de aanwezigheid van vele restaurants en cafe’s. Ook kent Haarlem een muziekcultuur en zijn er voor muzikanten veel mogelijkheden. Dit sluit natuurlijk goed aan bij de media-opleidingen van hogeschool Inholland.

 Over de hogeschool in Haarlem is de laatste tijd het een en ander te doen geweest. Opleidingen bleken soms niet te voldoen aan de gestelde eisen. Hogeschool Inholland beloofde verbetering en werkt er hard aan op al hun opleidingen op het gewenste niveau te krijgen.

Bekijk hieronder de instellingen en opleidingen van Inholland hogeschool in Haarlem en lees de reviews die studenten over hun opleiding gegeven hebben.