Hogescholen en universiteiten in Eindhoven

Een hogeschool in Eindhoven vinden is geen probleem. De grootste hogeschool van Eindhoven is Fontys met ruim 40 opleidingen in verschillende richtingen. Naast Fontys zijn er ook de Design Academy Eindhoven, Hogeschool TIO en enkele kleinere hogescholen aanwezig in Eindhoven. Deze bieden vooral opleidingen aan op het gebied van ontwerpen en eventmanagement.

Daarnaast is er een universiteit in Eindhoven aanwezig, namelijk de Technische Universiteit Eindhoven, kortweg TUE. Deze universiteit biedt alleen technische opleidingen aan en staat goed aangeschreven op dit gebied. De regio staat bekend om haar innovatieve karakter met veel vooruitstrevende bedrijven zoals Philips en ASML. Voor de technische student dus een prima plek om te studeren!

Daarnaast is Eindhoven de grootste stad van het zuiden met maarliefst 200.000 inwoners. Zodoende is er naast het studeren dus ook voldoende te beleven in deze wereldstad.

Bekijk onderstaand het overzicht van hogescholen en universiteiten in Eindhoven. Lees daarnaast de reviews die studenten hebben gegeven over hun opleiding en instelling.