Hogeschool in Den Bosch

Op zoek naar een hogeschool in Den Bosch? Deze stad in Noord-Brabant heeft maarliefst 3 hogescholen; Avans Hogeschool, Fontys Hogeschool en HAS Hogeschool Den Bosch. Daarnaast biedt de Juridische Hogeschool Avans-Fontys ook nog de opleiding HBO-rechten aan.

In Den Bosch wonen 140.000 mensen. Deze hoofdstad van Noord-Brabant wordt geroemd om haar gezelligheid en bourgondische sfeer. Voor studenten is er, naast het studeren aan de hogeschool, dus voldoende te beleven. De Brabantse gezelligheid is dus volop aanwezig!

 De grootste hogeschool van Den Bosch is Avans. Hier worden 26 voltijd opleidingen aangeboden variërend van economisch tot technisch. Daarnaast heeft Den Bosch ook studentenverenigingen zodat er ook aan gezelligheid buiten de opleiding geen gebrek is.

Bekijk onderstaand het overzicht van de hogescholen in Den Bosch en lees de reviews die studenten hebben gegeven over hun opleiding. Als je zelf studeert aan een hogeschool in Den Bosch kun je ook een review geven over je opleiding!