Hogescholen en universiteiten in Nijmegen

De hogeschool in Nijmegen is de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Ook staat een van de beste universiteiten in Nijmegen, te weten de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast heeft ook Fontys hogeschool nog een locatie in Nijmegen.

De Hogeschool Arnhem Nijmegen biedt veel verschillende opleidingen aan op het gebied van economie, gedrag en maatschappij en gezondheidszorg. Daarnaast zijn er ook een aantal lerarenopleidingen die je hier kunt volgen. De Radboud Universiteit staat vooral bekend om haar gedrag en maatschappij en taal en cultuur opleidingen.

 Naast de goed aangeschreven hogeschool en universiteit in Nijmegen, is ook de stad erg geschikt voor studenten. De historische binnenstad en de vele kroegen en restaurants maken het een leuke plaats om te verblijven tijdens je studie aan hogeschool of universiteit.

Hieronder vind je de hogescholen en universiteit van Nijmegen en de reviews die studenten gegeven hebben over hun opleiding. Studeer je zelf in Nijmegen? Geef dan een review over je opleiding!