Hogeschool in Leeuwarden

Voor een hogeschool ben je een Leeuwarden aan het juiste adres. Leeuwarden is de studentenstad van Friesland met maarliefst 4 hogescholen. De hogescholen van Leewarden zijn Stenden Hogeschool, Van Hall Larenstein, NHL Hogeschool en de Academie voor popcultuur Minerva. Deze laatste is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen. Kortom, genoeg te kiezen dus!

De opleidingen die worden aangeboden door de grootste hogeschool van Leeuwarden, de NHL, liggen vooral op het gebied van economie en management.Het aantal studenten dat in Leeuwarden studeert, laat al jaren een stijging zien. Tegenwoordig studeren er ongeveer 20.000 HBO-studenten in Leeuwarden.

 Naast het brede aanbod van opleidingen en instellingen, is er ook buiten de studie om genoeg te beleven voor de student. Voldoende uitgaansmogelijkheden en een mooie binnenstad zorgen voor een extra dimensie aan het studentenleven. Daarnaast is Leeuwarden onlangs uitgeroepen tot een van de leukste kleine steden van Europa!

Bekijk onderstaand de verschillende hogescholen van Leeuwarden en lees de reviews die studenten hebben gegeven over hun opleiding.