Reviews over de Master Technology and Operations Management bij Rijksuniversiteit Groningen

Wil jij een Master Technology and Operations Management volgen in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de master Technology and Operations Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Technology and Operations Management en de Rijksuniversiteit Groningen in het algemeen.

Reviews over Technology and Operations Management aan de Rijksuniversiteit Groningen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Technology and Operations Management

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Technology and Operations Management volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Technology and Operations Management aan de Rijksuniversiteit Groningen? Review dan deze opleiding!

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Rijksuniversiteit Groningen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen in Groningen en lees de reviews van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Rijksuniversiteit Groningen