Reviews over de Master Sustainable Energy Technology bij TU Delft

Wil jij een Master Sustainable Energy Technology volgen in Delft? Onderstaand vind je reviews over de master Sustainable Energy Technology aan de TU Delft. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Sustainable Energy Technology en de TU Delft in het algemeen.

Reviews over Sustainable Energy Technology aan de TU Delft

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Sustainable Energy Technology

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Sustainable Energy Technology volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Sustainable Energy Technology aan de TU Delft? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Sustainable Energy Technology die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Johan over Sustainable Energy Technology aan de TU Delft

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

WO BSc Mechanical Engineering Schakelklas en HBO BE mechanical engineering

Waar gaat je opleiding over?

SET biedt een brede nationale en internationale kijk op de toekomstige duurzame energievoorziening. Hierbij concentreert de opleiding zich voornamelijk op wind en zonne energie. Het is echter ook mogelijk een eigen 'track' samen te stellen om zo jezelf in je eigen interesse te kunnen verdiepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Geothermie, hydro energy maar ook 'urban sustainable' management

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja, SET is een fijne master. Er wordt niet extreem diep op de stof ingegaan maar er wordt een brede kijk op de algehele energiemix. Dit is ook precies hetgeen dat nodig is voor energiesoorten die nog in de kinderschoenen staan (in tegenstelling tot gevestigde fossiele energiesoorten)

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

TU Delft is een van de meest vooruitstrevende universiteit die ik in mijn leven ben tegengekomen. Er zijn enorm veel mogelijkheden, studenten met dyslexie krijgen bijvoorbeeld een gratis licentie voor Kurzweil 3000

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

Het eerste semester van SET bestaat uit bijscholing van missende kennis. Instromers van WTB krijgen in dit semester bijvoorbeeld Chemie en instromers van electrical engineering krijgen bijvoorbeeld thermodynamica.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, gemotiveerd, nauwkeurig, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Aankomende studenten moeten een flink potje wiskundig inzicht hebben om een technische studie te kunnen afronden. Dit verijst bijzonder hoge inzet in vergelijking tot bijvoorbeeld de meeste alpha studies.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Sustainable Energy Technology en/of de TU Delft?

Postief: Veel mogelijk, opdoen van kennis over een breed vlak
Negatief: Iets wat voor bijna alle technische studies geldt, Nederland staat in europa tegenwoordig helaas onderaan de pikorde als het aankomt op technologische ontwikkeling. We staan op de 8e plaats van meest innoverende land van europa. Mocht je als student aan cutting-edge technolog willen werken en de wereld willen verbeteren dan moet je bereid zijn of naar het buitenland te verhuizen of om veel op reis te zijn.

SET is een studie voor wereldverbeteraars, niet voor mensen die rijk willen worden.

- Verberg volledige review

Johan (26) uit Rotterdam Gehele opleiding | | ...

 SET is een fijne master. Er wordt niet extreem diep op de stof ingegaan maar er wordt een brede kijk op de algehele energiemix...

+ Toon volledige review

Johan (26) uit Rotterdam Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

TU Delft

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Technische Universiteit Delft in Delft en lees de reviews van studenten van de Technische Universiteit Delft.

TU Delft