Reviews over de Master Sport Sciences bij Rijksuniversiteit Groningen

Wil jij een Master Sport Sciences volgen in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de master Sport Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Sport Sciences en de Rijksuniversiteit Groningen in het algemeen.

Reviews over Sport Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Sport Sciences

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Sport Sciences volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Sport Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Sport Sciences die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Martsen over Sport Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Human Movement Sciences/ bewegingswetenschappen

Waar gaat je opleiding over?

De vakken die je in deze brede opleiding volgt zijn heel variërend, je leert dingen over fysiologie, psychologie maar ook over wat sporten met je lichaam doet. Of hoe je een team het beste kunt laten spelen, hoe voorkom je blessures. Kortom, voor iedereen wel iets!

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja, de opleiding komt zeker overeen met mijn verwachtingen. Hiervoor de bachelor bewegingswetenschappen gedaan (wat voor een goede basis zorgt), de master Sport Sciences gaat toch dieper op het sport gebeuren in (ook meer praktijk).

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Faculteit op loopafstand van het centrum van Groningen. De faciliteiten zijn goed, voldoende studeerruimtes/pc-ruimtes. De organisatie van de universiteit is duidelijk en heeft een goede communicatie.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

De sfeer, is wel afhankelijk van je medestudenten, is goed. De colleges zijn duidelijk en goed, de docenten die de colleges geven weten waar ze over praten. De ondersteunende organen van de opleiding hebben een duidelijke en heldere communicatie, dat is voor de student die met vragen zit een goede plek om op terug te vallen. Het niveau van de opleiding is hoog, mede omdat de studie nu volledig in het Engels wordt gegeven. De master is eigenlijk één van de drie mogelijke richtingen die je na de bachelor bewegingswetenschappen kon gaan kiezen (anderen zijn: revalidatie en veroudering). De bachelor bewegingswetenschappen is een zeer goede vooropleiding van één van de drie masteropleidingen die je daarna kunt gaan volgen.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

beheersing Engelse taal, kunnen presenteren, gemotiveerd, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Een gemotiveerde student die zelfstandig kan werken zal deze studie goed kunnen volgen. Daarnaast is het wel wenselijk dat je de Engelse taal wel beheerst, omdat de opleiding volledig in het Engels is. Tijdens de opleiding zul je genoeg momenten meemaken waarop je moet presenteren (is ook een onderdeel van het afstuderen), dat dit bij de een wat makkelijker gaat dan bij de ander is duidelijk.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Sport Sciences en/of de Rijksuniversiteit Groningen?

Goede opleiding, met docenten die weten waarover ze praten. Faculteit heeft goede voorzieningen en ligt dichtbij het centrum. Sommige vakken kunnen je wel niet liggen, maar als je iets wil bereiken moet je die vakken ook volgen.

- Verberg volledige review

Martsen (23) uit Terwispel Gehele opleiding | | ...

Goede opleiding, met docenten die weten waarover ze praten. Faculteit heeft goede voorzieningen en ligt dichtbij het centrum

+ Toon volledige review

Martsen (23) uit Terwispel Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Rijksuniversiteit Groningen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen in Groningen en lees de reviews van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Rijksuniversiteit Groningen