Reviews over de Master Rechtsgeleerdheid bij Open Universiteit Nederland in Heerlen

Wil jij een Master Rechtsgeleerdheid volgen in Heerlen? Onderstaand vind je reviews over de master Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Rechtsgeleerdheid en de Open Universiteit Nederland in het algemeen.

Reviews over Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit Nederland

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Rechtsgeleerdheid

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Rechtsgeleerdheid volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit Nederland? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Rechtsgeleerdheid die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Christiaan over Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit Nederland Heerlen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2018

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Nederlandse rechtsgeleerdheid

Waar gaat je opleiding over?

Een verzameling van rechtsboeken die je nooit in de praktijk zal kunnen toepassen gezien de opleiding niet als vol wordt aangemerkt door de beroepsgroep.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Het is een luchtkasteel gebleken.

Je vindt geen aansluiting op de praktijk. De modules zijn er niet op gericht om een student iets bij te brengen. Eerder om zo goed mogelijk te scoren in een 'Keuzegids' voor opleidingen. Er worden onrealistische maatstaven gehandhaafd en de begeleiding was dramatisch slecht.

Mocht er een probleem voorkomen zal je afgeserveerd worden met kille instanties, omdat de docenten zelf het te druk hebben met hun nevenfuncties. Als universiteit hebben ze totaal geen interesse in individuele studenten.

Ze hebben geen tijd voor je en dat zal je ook merken.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Ze stellen dat ze overal studiecentra hebben maar het is vervolgens verplicht om in Limburg een deel van je tentamens af te ronden. Verder vind ik de faciliteiten oppervlakkig, het personeel onbeschoft (ze kijken neer op je wanneer wc in plaats van toilet zegt, weigeren te groeten, en als je toevallig iets aan je arm hebt ben je iemand die waarschijnlijk aan het sjoemelen is met tentamens, etc.) en de organisatie middelmatig.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

De sfeer is er onguur. Je kent de andere studenten niet en daar hebben zij nog jij de behoefte voor. De docenten schromen er ook niet voor om opmerkingen te maken over studenten. En dit in een klas vol volwassenen. Altijd een leuke ervaring.

Ik denk niet dat ik een enkele docent daar echt ken. Voor geen heb ik een hoge achting, gezien ze eigenlijk nooit beschikbaar zijn.

De colleges zijn om iets te vermijden. Ze zijn tijdverslindend, kosten veel reisgeld en eigenlijk horen ze die handigheden gewoon duidelijk te vermelden in een e-mail.

De ondersteunende organen zijn enorm slecht. Ik denk dat ze voornamelijk bemand worden door mensen die dit als bijverdienste zien. Ik kan hun ook niet als 'onafhankelijk' beschouwen. Ze geven geen motivering op beslissingen of andere zaken.

Het niveau sluit niet aan op de praktijk. Verwacht er niet teveel van.

De aansluiting op bachelor? Verwacht studievertraging, verplichtte groepsbijeenkomsten die nog meer studievertraging veroorzaken en mensen die totaal niet in jou als student zijn geïnteresseerd.

Daar heb je dan al die jaar voor gestudeerd.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

Een grote portemonnee en heel veel geduld.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Deze opleiding bestaat er om recreatieve studenten van een papiertje te voorzien. Als je dit serieus wil doen, raad ik je aan om een andere universiteit te vinden.

Ze hebben ook het niveau niet.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Rechtsgeleerdheid en/of de Open Universiteit Nederland Heerlen?

Negatief:

- studievertraging
- geen coulance bij persoonlijke omstandigheden
- geen interesse in studievoortgang van student
- kil, afstandelijk, bureaucratisch

Je bent niets meer dan een studentennummer.

- Verberg volledige review

Christiaan (31) uit Haarlem Gehele opleiding | | ...

Stel Christiaan een vraag!

Deze opleiding bestaat er om recreatieve studenten van een papiertje te voorzien. Als je dit serieus wil doen, raad ik je aan om een andere universiteit te vinden...

+ Toon volledige review

Christiaan (31) uit Haarlem Gehele opleiding | | ...

Stel Christiaan een vraag!
Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Open Universiteit Nederland

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Open Universiteit Nederland in Heerlen en lees de reviews van studenten van de Open Universiteit Nederland.

Open Universiteit Nederland