Reviews over de Master Psychology bij Maastricht University

Wil jij een Master Psychology volgen in Maastricht? Onderstaand vind je reviews over de master Psychology aan de Maastricht University. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Psychology en de Maastricht University in het algemeen.

Reviews over Psychology aan de Maastricht University

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Psychology

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Psychology volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Psychology aan de Maastricht University? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Psychology die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Kimberly over Psychology aan de Maastricht University Maastricht

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2013

Bij welke studiegerelateerde baan ben je na het afronden van je opleiding terechtgekomen?

Een werkervaringsplek bij Riagg Maastricht, afdeling ouderenzorg.

Hoe ben je tijdens je opleiding voorbereid op de arbeidsmarkt?

Ik heb het gevoel(nu twee weken na afstuderen) dat er ten eerste weinig banen zijn in Bert vakgebied. Ook voel ik mij, ondanks een afgeronde masterstudie, een groentje m.b.t. het werken en functioneren als psycholoog binnen een bedrijf. Kennis. En ervaring opgedaan tijdens de studie is hierin echt ontoereikend.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Hoelang heb je actief gezocht naar een baan die gerelateerd is aan je opleiding?

< 3 maanden

Wat kunnen afgestudeerden verwachten wanneer ze met een diploma van deze opleiding de arbeidsmarkt op gaan?

Ik zelf ben er weinig positief over. Het vinden van een onbetaalde werkervaringsplek is voor velen al moeilijk, laat staan een betaalde baan. Ik heb er zelf weinig vertrouwen in snel een betaalde baan TR vinden. Ook vind ik de afronding van de master weinig voorbereidend op de praktische zaken die je tegenkomt bij een echte werkplek.

Heb je tips voor de voorbereiding op de arbeidsmarkt?

Het invoeren van vrijwillig volgen van stages tijdens de studie , om zo te proeven en ontdekken wat je aanspreekt binnen je vakgebied. Op WO niveau komt dit te weinig voor. Maastricht Universiteit mist daarnaast een klinische kant van de psychologie te belichten.

- Verberg volledige review

Kimberly (22) uit Landgraaf Aansluiting arbeidsmarkt | | ...

Ik zelf ben er weinig positief over. Het vinden van een onbetaalde werkervaringsplek is voor velen al moeilijk, laat staan een betaalde baan..

+ Toon volledige review

Kimberly (22) uit Landgraaf Aansluiting arbeidsmarkt | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Maastricht University

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Universiteit Maastricht in Maastricht en lees de reviews van studenten van de Universiteit Maastricht.

Maastricht University

Vergelijkbare opleidingen