Reviews over de Master Neuroscience and Cognition bij Universiteit Utrecht

Wil jij een Master Neuroscience and Cognition volgen in Utrecht? Onderstaand vind je reviews over de master Neuroscience and Cognition aan de Universiteit Utrecht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Neuroscience and Cognition en de Universiteit Utrecht in het algemeen.

Reviews over Neuroscience and Cognition aan de Universiteit Utrecht

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Neuroscience and Cognition

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Neuroscience and Cognition volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Neuroscience and Cognition aan de Universiteit Utrecht? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Neuroscience and Cognition die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Angelique over Neuroscience and Cognition aan de Universiteit Utrecht

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht

Waar gaat je opleiding over?

Het belangrijkste onderwerp binnen mijn opleiding zijn de hersenen. Het laat zien dat er verschillende richtingen zijn binnen het onderzoek (cognitief vs moleculair) en je kunt zelf de keuze maken over wat jou het leukste lijkt of de onderwerpen combineren!

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Zeker wel, omdat het alles bevat wat ik leuk vindt. Ik vind het een pluspunt dat ik zelf kan kiezen wat ik wil gaan doen en dat ik mijn opleiding helemaal zelf in mag richten. Ook vind ik het heel fijn dat er zoveel praktijk in verwerkt zit (1x 9 maanden en 1x 6 maanden stage).

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Ik ben heel blij met de locatie, omdat het zo centraal gelegen is. Verder heb ik eigenlijk geen problemen met de Universiteit van Utrecht.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

Met mijn vooropleiding kon ik zo instromen bij de master. Maar ook als je niet alle achtergrondinformatie hebt is dit geen probleem, omdat de eerste tien weken deze kennis allemaal bijgespijkerd wordt.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, creatief, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, ondernemend, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Dit zijn allemaal kwaliteiten die van belang zijn voor een onderzoeker, aangezien dit is waar de opleiding voornamelijk op gericht is: het opleiden tot onderzoeker.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Neuroscience and Cognition en/of de Universiteit Utrecht?

Positieve punten zijn de brede basis van de opleiding en de centrale ligging van de universiteit. Ook de vele onderzoeksgroepen die zich op het universiteitsterrein bevinden zijn een pluspunt, omdat je zo uit heel veel mogelijkheden voor stage kunt kiezen. Als ik een negatief punt zou moeten noemen, is dit wel alle papieren en formulieren die ingevuld moeten worden. Vaak is het onduidelijk waar deze te vinden en waar ze ingeleverd moeten worden.

- Verberg volledige review

Angelique (22) uit Houten Gehele opleiding | | VWO - Natuur & Gezondheid

Stel Angelique een vraag!

Ik vind het een pluspunt dat ik zelf kan kiezen wat ik wil gaan doen en dat ik mijn opleiding helemaal zelf in mag richten. Ook vind ik het heel fijn dat er zoveel praktijk in verwerkt zit (1x 9 maanden en 1x 6 maanden stage)...

+ Toon volledige review

Angelique (22) uit Houten Gehele opleiding | | VWO - Natuur & Gezondheid

Stel Angelique een vraag!
Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Universiteit Utrecht

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Universiteit Utrecht in Utrecht en lees de reviews van studenten van de Universiteit Utrecht.

Universiteit Utrecht