Reviews over de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen bij Vrije Universiteit Amsterdam

Wil jij een Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen volgen in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen en de Vrije Universiteit Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van N over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Sociologie

Waar gaat je opleiding over?

De opleiding bestaat uit enkele onderdelen zoals vakdidactiek, professionele ontwikkeling, pedagogiek, maar ook praktijkonderzoek en natuurlijk de praktijkstage. Aan de hand van vijf specifieke rollen en bijbehorende competenties ga je je verdiepen in elk van de onderdelen. De praktijkstage vormt de helft van je opleiding en hier kun je alles wat je leert tijdens de bijeenkomsten in de praktijk toepassen. De bijeenkomsten zijn waardevol, maar het is toch met name tijdens de stage dat je echt de fijne kneepjes van het vak leert.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja. Mijn verwachting was dat de bijeenkomsten interactief en ondersteunend zouden zijn voor de praktijkstage waar, naar mijn idee, de nadruk op zou liggen. Deze verwachtingen bleken te kloppen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Goede faciliteiten en organisatie. Enige minpuntje: je hebt alleen toegang tot computerwerkplekken van je eigen faculteit en in dit geval is dat niet in het hoofdgebouw. Dit is in principe geen probleem, maar het nadeel is dat de openingstijden beperkter zijn (in de weekenden gesloten).

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

De moeilijkheidsgraad was in principe niet erg hoog, maar het was af en toe pittig omdat het veel tijd en werk kost: een wekelijkse opleidingsdag en alle vereiste opdrachten gecombineerd met de intensieve praktijkstage, maken dat de werklast vrij hoog is.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Het is een leuke, maar pittige opleiding en daarom is het belangrijk dat je gedisciplineerd en stressbestendig bent. Bovendien is het zo'n specifieke opleiding, dat motivatie voor het onderwijs een vereiste is. Aangezien je tijdens je stage al snel voor de klas komt te staan, is het ook handig als je geen moeite hebt met presenteren.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen en/of de Vrije Universiteit Amsterdam?

Positief: goed geregeld, enthousiaste en vakkundige docenten.

- Verberg volledige review

N Gehele opleiding | | ...

Stel N een vraag!

De moeilijkheidsgraad was in principe niet erg hoog, maar een wekelijkse opleidingsdag en alle vereiste opdrachten gecombineerd met de intensieve praktijkstage, maken dat de werklast vrij hoog is...

+ Toon volledige review

N Gehele opleiding | | ...

Stel N een vraag!