Reviews over de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen bij Universiteit van Amsterdam

Wil jij een Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen volgen in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen aan de Universiteit van Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen en de Universiteit van Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen aan de Universiteit van Amsterdam

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen aan de Universiteit van Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Anonieme reviewer over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen aan de Universiteit van Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2009

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Algemene Cultuurwetenschappen en een schakelprogramma Kunstgeschiedenis

Waar gaat je opleiding over?

Lesgeven Kunstgeschiedenis, Kunst Algemeen en CKV

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Enerzijds wel, omdat van te voren werd gezegd dat de opleiding zwaar is. Anderzijds niet, omdat het lesgeven in de praktijk anders bleek dan ik in eerste instantie verwachtte.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Het ILO bevindt zich in een apart gebouw van de UvA. Dichtbij Metro.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

De opleiding sluit aan op een master Kunstgeschiedenis, niet op een bachelor.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

gedisciplineerd, gemotiveerd.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

De opleiding duurt een jaar. Binnen dat jaar moet je goed kunnen plannen en gedisciplineerd zijn om alles te kunnen afronden. Er is veel stof voor zo'n korte tijd.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Kunstgeschiedenis en Culturele en Kunstzinnige Vorming/Kunst Algemeen en/of de Universiteit van Amsterdam?

Positief: Verdeling in algemene, sectorgerichte en vakdidactiek vakken. Uitdagend. Mogelijkheid tot extra bijvakken: Lesgeven op het HBO en Engels.
Negatief: Erg veel stof, één groot, tentamen dat slecht inelkaar zit en alle theoretische kennis test.

- Verberg volledige review

Anonieme reviewer Gehele opleiding | | ...

Er is veel stof voor zo'n korte tijd

+ Toon volledige review

Anonieme reviewer Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Universiteit van Amsterdam

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Universiteit van Amsterdam in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de Universiteit van Amsterdam.

Universiteit van Amsterdam