Reviews over de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting bij Universiteit Utrecht

Wil jij een Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting volgen in Utrecht? Onderstaand vind je reviews over de master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting aan de Universiteit Utrecht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting en de Universiteit Utrecht in het algemeen.

Reviews over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting aan de Universiteit Utrecht

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting aan de Universiteit Utrecht? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Sanne over Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting aan de Universiteit Utrecht

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Geschiedenis (Universiteit Utrecht)

Waar gaat je opleiding over?

In deze eenjarige educatieve master doe je zowel theoretische als praktijkkennis op over (geschiedenis)didactiek. Je leert in de algemene en vakdidactische colleges theorie├źn op gebied van pedagogiek en leerpsychologie, waarbij je steeds concrete kennis opdoet die je kunt gebruiken in je lessen. Want naast de colleges loop je 3 of 4 dagen stage op een middelbare school waarbij je eerst een tijdje observeert maar daarna een half jaar zelfstandig lesgeeft aan je eigen klassen. Met deze master op zak heb je een eerstegraads bevoegdheid, wat inhoudt dat je op alle niveaus van het middelbaar en hoger onderwijs les mag geven in jouw vakgebied.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Mijn verwachtingen komen redelijk overeen met mijn ervaringen. Ik had alleen gedacht meer theoretische verdieping te krijgen. Echter de stage en de begeleiding ervan zijn beter dan ik verwacht had.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Locatie en faciliteiten zijn op orde en de universiteit is goed te bereiken, zowel per auto als met OV. De organisatie en communicatie kan op sommige vlakken beter, zo worden soms locaties van colleges niet op tijd bekend gemaakt. Echter, dit kan ook aan de studie liggen en niet aan de universiteit in het geheel.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

De ondersteunende organen reageren zeer traag en lijken vaak onbereikbaar.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Je gaat aan de slag als leraar in opleiding, dat brengt vooral in het begin veel stress met zich mee. Je kan soms je klassen niet loslaten als je vrij hebt, omdat er steeds het maximale van je gevraagd wordt voor de klas.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Geschiedenis en Staatsinrichting en/of de Universiteit Utrecht?

Positieve punten: goede individuele begeleiding, mogelijkheden tot keuzes voor onderwerpen die jou interesseren, brede opleiding
Negatieve punten: communicatie, niveau en toetsing

- Verberg volledige review

Sanne (23) uit Sliedrecht Gehele opleiding | | ...

Positieve punten: goede individuele begeleiding, mogelijkheden tot keuzes voor onderwerpen die jou interesseren, brede opleiding
Negatieve punten: communicatie, niveau en toetsing...

+ Toon volledige review

Sanne (23) uit Sliedrecht Gehele opleiding | | ...