Reviews over de Master Kunst- & cultuurwetenschappen bij Vrije Universiteit Amsterdam

Wil jij een Master Kunst- & cultuurwetenschappen volgen in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de master Kunst- & cultuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Kunst- & cultuurwetenschappen en de Vrije Universiteit Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Kunst- & cultuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Kunst- & cultuurwetenschappen

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Kunst- & cultuurwetenschappen volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Kunst- & cultuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Kunst- & cultuurwetenschappen die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van S over Kunst- & cultuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2013

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Industrial Design

Waar gaat je opleiding over?

De Master gaat over verschillende manieren waarop je design als cultureel fenomeen kan benaderen en belicht ontwerp vanuit een specifiek design, een beweging, ontwerper, type ontwerp etc. Dit omvat niet alleen Industrieel ontwerp, ook mode en conceptueel ontwerp in de tegenwoordige tijd en het verleden met een blik op de toekomst.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja het komt overeen. ik leerde verschillende onderzoekstechnieken en met praktische opdrachten naast de literatuur heb ik geleerd wat ik verwachtte te leren.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Zoals bij alle universiteiten waar ik heb gezeten (TU/e, UU en nu de VU) is er otganisatorisch altijd wel wat te verbeteren, vooral de deadlinezin van de professoren.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

Zoals gezegd, de docenten zijn goed betreft inhoud, maar soms hebben ze geen besef van hun eigen deadlines en dat wij als studenten graag onze resultaten zo snel mogelijk terug willen.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, ondernemend, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Engelstalige opleiding, veel projecten in samenwerking, belangrijk om gemotiveerd te zijn over het onderwerp en analytisch het te kunnen benaderen en niet alleen te zeggen: het is leuk en interessant. Door de weinige contacturen moet je zeer gedisciplineerd zijn.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Kunst- & cultuurwetenschappen en/of de Vrije Universiteit Amsterdam?

negatief: had meer aansluiting kunnen hebben met de huidige ontwerpwereld en de stage niet in het eerste semester doen. positief: opzet van de vakken en de inhoud daarvan die gegeven wordt door intelligente docenten

- Verberg volledige review

S (24) uit Eindhoven Gehele opleiding | | ...

Had meer aansluiting kunnen hebben met de huidige ontwerpwereld en de stage niet in het eerste semester doen. Positief: opzet van de vakken en de inhoud daarvan die gegeven wordt door intelligente docenten...

+ Toon volledige review

S (24) uit Eindhoven Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Vrije Universiteit Amsterdam

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam