Reviews over de Master International Management bij Tilburg University

Wil jij een Master International Management volgen in Tilburg? Onderstaand vind je reviews over de master International Management aan de Tilburg University. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding International Management en de Tilburg University in het algemeen.

Reviews over International Management aan de Tilburg University

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over International Management

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master International Management volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master International Management aan de Tilburg University? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master International Management die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Nurisha over International Management aan de Tilburg University Tilburg

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Hbo international business and management

Waar gaat je opleiding over?

Mijn opleiding gaat over de economy en institutie van verschillende landen en hoe opkomende ontwikkelings landen een grotere rol speelt in het internationale markt. Op basis daarvan leren we ook verschillende strategieen dat gahanteeerd worden door bedrijven in verschillende landen.Ook leren we over hoe de financiele markt invloed kan hebben op bedrijven en het belang van maatschappelijk ondernemen op het imago van een bedrijf en het feit dat een bedrijf veel meer verantwoordelijk hebben niet alleen op het gebied van profijt maken maar ook op de gemeenschap en natuur.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja het voldoet aan mijn verwachting want ik wist van te viren dat mijn opleiding heel breed is dus dat houdt in dat ik verschillende vakken zou krijgen nets als finance, international management, economy en maatschappelijk verantwoordt ondernemen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

De organisatie op school moet veel better kunnen. Bij het aanmelden hebben school verschillende keren documenten verloren van studenten. Mijn mede studenten en ik hebben onze documenten vijf keer toegestuurd omdat ze het kwijt zijn. Daarnaast zijn de communicatie over de keuzevakjen heel onduidelijk. We kregen van verschillende leraren verschillende informatie te horen en de informatie is op het laaste moment gegeven.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

Het gemiddelde niveau is goed maar omdat we international management studenten zijn, hebben we niet heel veel basis voor vakken als finance. Omdat finance een heel ingewikkeld vak is, en niveau is hoog bij tilburg universiteit, hebben de studenten moeite mee vooral omdat we de basis niet hebben. De opdrachten die gemaakr moet worden kosten dan ook heel veel tijd en moeite en het telt maar voor heel weinig maar we moeten het wel halen.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, commercieel, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Ten eerste is het study helemaal in het engels, dus het is noodzakelijk dat studenten engels kunnen spreken. Daarnaast is zelfstandigheid en motivatie heel belangrijk omdat de studenten alles zelf moet doen thuis, niet alles worden in de colleges besproken. Ook hebben we veel projecten waarbij samenwerken van belang is en we moeten analystisch zijn omdat we bedrijf cases bespreken.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van International Management en/of de Tilburg University Tilburg?

De positieve punt is dat sommige leraren heel erg behulpzaam zijn en willen studenten helpen doir extra lessen te plannen en ze motiveren studenten om door te denken dus niet alleen theorie kennen maar ook praktisch. Het nadeel is het organizatie en sommige vakken hebben heel veel projecten die heel veel tijd en moeite kosten maar we kregen heel weinig studie punten daarvoor.

- Verberg volledige review

Nurisha (24) uit Dongen Gehele opleiding | | HAVO - Natuur & Techniek

Ten eerste is het study helemaal in het engels, dus het is noodzakelijk dat studenten engels kunnen spreken. Daarnaast is zelfstandigheid en motivatie heel belangrijk omdat de studenten alles zelf moet doen thuis...

+ Toon volledige review

Nurisha (24) uit Dongen Gehele opleiding | | HAVO - Natuur & Techniek

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Tilburg University

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Universiteit van Tilburg in Tilburg en lees de reviews van studenten van de Universiteit van Tilburg.

Tilburg University

Vergelijkbare opleidingen