Reviews over de Master International Business and Management bij Rijksuniversiteit Groningen

Wil jij een Master International Business and Management volgen in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de master International Business and Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding International Business and Management en de Rijksuniversiteit Groningen in het algemeen.

Reviews over International Business and Management aan de Rijksuniversiteit Groningen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over International Business and Management

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master International Business and Management volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master International Business and Management aan de Rijksuniversiteit Groningen? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master International Business and Management die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Carl-Cyril Dreue over International Business and Management aan de Rijksuniversiteit Groningen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2012

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Bedrijfskunde

Waar gaat je opleiding over?

De master bestaat uit een vijftal macro vakken waarbinnen verschillende thema's te kiezen zijn. De vijf vakken zijn: Advanced International Management, Advanced International Business, Advanced International Economics and Business, Advanced International Financial Management, Research Methodology en de scriptie. In principe behandel je 'standaard' bedrijfskunde vakken, maar dan op wereld niveau (afhankelijk van de gekozen thema).

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Omdat ik al van veel mensen had gehoord hoe de opleiding was opgebouwd had ik al een goed beeld van de opleiding.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Groningen is een ontzettende leuke stad om in te studeren. De campus is goed bereikbaar met openbaar vervoer of de fiets. Verder zijn de faciliteiten recent geüpgrade waardoor alles aanwezig is wat je van een universiteit kan verwachten. Verder zijn de lijnen vrij kort naar medewerkers van de faculteit waardoor je bij problemen makkelijk met iemand er over kan praten.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

Als je je bachelor goed hebt afgerond dan zal deze master niet te moeilijk voor je zijn. Het gaat wel dieper in op de stof dan je misschien gewend bent en er worden geen boeken meer gebruikt maar alleen wetenschappelijke artikelen. Dit zorgt voor een goede start als je moet beginnen met je scriptie omdat je een goed beeld hebt van hoe een wetenschappelijk artikel opgebouwd is. Daarnaast leer je de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen waardoor je bij de start van je scriptie daar makkelijk op kan bouwen.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, kunnen presenteren, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

De hele opleiding wordt in het Engels geschreven en je zal tijdens het eerste semester veel analytische modellen moeten ontwikkelen en gebruiken. Verder vinden bij alle vakken groepsopdrachten plaats waardoor het belangrijk is dat je goed met anderen kan samenwerken.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van International Business and Management en/of de Rijksuniversiteit Groningen?

Goede punten zijn wat mij betreft dat je de keuze hebt uit veel verschillende richtingen (thema's) binnen deze opleiding, de begeleiding is vaak erg goed en je leert veel over actuele onderwerpen.
Een nadeel kan zijn dat het niveau niet altijd even hoog is en de studie dus soms wat aan de makkelijke kant is.

- Verberg volledige review

Carl-Cyril Dreue Gehele opleiding | | ...

Als je je bachelor goed hebt afgerond dan zal deze master niet te moeilijk voor je zijn

+ Toon volledige review

Carl-Cyril Dreue Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Rijksuniversiteit Groningen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen in Groningen en lees de reviews van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Rijksuniversiteit Groningen