Reviews over de Master Hydrology bij Vrije Universiteit Amsterdam

Wil jij een Master Hydrology volgen in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de master Hydrology aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Hydrology en de Vrije Universiteit Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Hydrology aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Hydrology

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Hydrology volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Hydrology aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Hydrology die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Maartje Faasse over Hydrology aan de Vrije Universiteit Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2011

Bij welke studiegerelateerde baan ben je na het afronden van je opleiding terechtgekomen?

Ik werk als assistent projectleider bij Waternet in Amsterdam. Daar houd ik mij bezig met diverse projecten waarbij mijn achtergrond als hydrologe me goed van pas komt.

Hoe ben je tijdens je opleiding voorbereid op de arbeidsmarkt?

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Hoelang heb je actief gezocht naar een baan die gerelateerd is aan je opleiding?

Ik had al een baan

Wat kunnen afgestudeerden verwachten wanneer ze met een diploma van deze opleiding de arbeidsmarkt op gaan?

Ik had al een baan voordat ik mijn bul mocht ophalen. Ik zie ook bij veel van mijn medestudenten dat ze snel tot zeer snel een baan hebben.

Heb je tips voor de voorbereiding op de arbeidsmarkt?

Ga op zoek naar een mooie, interessante stage. Kijk daarbij naar het soort bedrijf waar je later misschien wil werken en ook naar hoe breed de stage opdracht is. Zorg dat dit aansluit bij wat jij wilt. Ben je graag bezig met onderzoek en wil je dat blijven doen, kies dan gerust voor een onderzoeksstage. Ben je breder geinteresseerd en wil je geen onderzoek blijven doen na je studie, zoek dan een maatschappelijke stage, of iets bij een adviesbureau.

- Verberg volledige review

Maartje Faasse Aansluiting arbeidsmarkt | | ...

Ik zie ook bij veel van mijn medestudenten dat ze snel tot zeer snel een baan hebben

+ Toon volledige review

Maartje Faasse Aansluiting arbeidsmarkt | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Vrije Universiteit Amsterdam

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam