Reviews over de Master Human Movement Sciences bij Rijksuniversiteit Groningen

Wil jij een Master Human Movement Sciences volgen in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de master Human Movement Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Human Movement Sciences en de Rijksuniversiteit Groningen in het algemeen.

Reviews over Human Movement Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Human Movement Sciences

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Human Movement Sciences volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Human Movement Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Human Movement Sciences die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Janco Nolles over Human Movement Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2012

Mijn opleiding voorafgaand aan deze pre-master is?

ALO

Wat kun je vertellen over het instroomprogramma?

In het begin behoorlijk rommelig omdat niet precies duidelijk was hoe het rooster werkte. En toen dat bekend was bleek dat sommige vakken mogelijk overlappende contacturen hadden. Het was van belang vooral zelf goed op te letten dat de vakken naast elkaar te combineren waren. De docenten waren zeer gewillig om hierbij te helpen en bij het indelen van werkcollege's of practicum groepen was er altijd een aparte schakelaarsgroep.
De vakken van het programma waren goed gekozen en vormden een mooi programma. De kennis van de docenten was bij bijna alle docenten ruim voldoende, maar de didactische vaardigheden waren regelmatig zwaar onvoldoende. De werkvormen bij alle vakken hielpen om de kennis eigen te maken en de tentamens sloten prima aan op de aangeboden stof.

In hoeverre sluit je pre-master opleiding aan op je voorgaande opleiding?

Wat is je mening over het verschil in onderwijs tussen het HBO en WO?

Het WO lijkt veel beter georganiseerd. Alles is veel duidelijker weggezet. De moeilijkheidsgraad ligt gelukkig een stuk hoger. Docenten zijn meer gericht op één onderdeel maar weten hier alles van.

Wat is je mening over (de kwaliteit van) :

Colleges?

Docenten?

Begeleiding?

De docenten weten heel veel over hun vak maar kunnen dit niet altijd over brengen en lijken zich niet af te vragen of het wel bij de studenten over komt. Bij sommige docenten vond ik de lesgeefkwaliteiten onvoldoende, zodat je na een college minder over een onderwerp wist dan daarvoor.

Is jouw overstap van HBO naar WO gegaan zoals je had verwacht? Waarom wel of niet?

Die is gegaan zoals ik verwachtte. Het niveau was gelukkig een stuk hoger dan het HBO en ik moest hard werken om hier bij aan te sluiten maar dit lukte wel.

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, gedisciplineerd, gemotiveerd, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Omdat er weinig persoonlijke begeleiding is en het programma opgebouwd is uit vakken van verschillende jaren waardoor er veel planning nodig is om alles af te krijgen. Daarnaast is het niveau van sommig vakken vrij hoog waardoor het hard werken is om het voldoende af te ronden. Door de harde knip maatregel is het geen optie meer om vakkan open te laten voor de Master en ligt er meer druk op om het schakeljaar in één jaar af te ronden.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van een overstap van HBO naar WO bij deze universiteit en opleiding?

Positief: Niveau, organisatie van onderwijs, uitdaging, diepgang.
Negatief: Lesgeefkwaliteit docenten

- Verberg volledige review

Janco Nolles Pre-master | | ...

De kennis van de docenten was ruim voldoende, maar de didactische vaardigheden waren regelmatig zwaar onvoldoende

+ Toon volledige review

Janco Nolles Pre-master | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Rijksuniversiteit Groningen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen in Groningen en lees de reviews van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Rijksuniversiteit Groningen

Vergelijkbare opleidingen