WO Master Geneeskunde - Reviews en Ervaringen

De master Geneeskunde kun je volgen bij 8 verschillende universiteiten in Nederland. Het is een 3 jarige master die door ongeveer 3.000 studenten wordt gevolgd. De master is verbonden aan een academisch ziekenhuis waar je jouw stages kunt volgen onder begeleiding van artsen en specialisten. Daarnaast bieden sommige universiteiten de mogelijkheid om coschappen in het buitenland te gaan lopen waardoor je ook internationaal ervaring opdoet.

Geneeskunde is een 3 jarige master die grotendeels bestaat uit het lopen van stage. Hierdoor kom je in aanraking met de praktijk en ontwikkel je vaardigheden met betrekking tot contact met patiënten en het dragen van verantwoordelijkheden. Naast het lopen van deze stages, ook wel coschappen genoemd, krijg je ook nog een verdere theoretische basis.

Na het afronden van de master Geneeskunde ben je basisarts en kun je je verder gaan specialiseren. Lees hieronder de ervaringen van studenten met hun master Geneeskunde. Gebruik de reviews bij je studiekeuze. Volg je zelf de een master Geneeskunde? Deel dan jouw ervaringen over deze master!