Reviews over de Master Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten bij Hanzehogeschool Groningen

Wil jij een Master Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten volgen in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de master Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten aan de Hanzehogeschool Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Reviews over Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten aan de Hanzehogeschool Groningen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten aan de Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Iris over Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten aan de Hanzehogeschool Groningen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Bij welke studiegerelateerde baan ben je na het afronden van je opleiding terechtgekomen?

Ik ben nog niet klaar met mijn opleiding maar ik verwacht hierna een baan te krijgen als fysiotherapeut. Eventueel ga ik hierna nog een opleiding volgen zodat ik fysio kan worden bij verschillende soorten dieren.

Hoe ben je tijdens je opleiding voorbereid op de arbeidsmarkt?

Ik leer enorm veel en als afgestudeerd fysiotherapeut straks heb ik denk ik een goede kans op een goede baan.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Hoelang heb je actief gezocht naar een baan die gerelateerd is aan je opleiding?

Ik heb geen gerelateerde baan

Wat kunnen afgestudeerden verwachten wanneer ze met een diploma van deze opleiding de arbeidsmarkt op gaan?

Ik denk dat de kans groot is dat je als fysiotherapeut aan het werk kan. Mensen zullen altijd een fysio nodig hebben. Desnoods kun je als fysio ook nog een eigen praktijk opzetten.

Heb je tips voor de voorbereiding op de arbeidsmarkt?

Een goede stage hebben gedaan is al belangrijk om ervaring op te doen. Na het afstuderen moet je wel een praktijk uitkiezen die bij jou past. Ook kun je tijdens de studie al op zoek naar werk in deze sector.

- Verberg volledige review

Iris (20) uit warffum Aansluiting arbeidsmarkt | | ...

Een goede stage hebben gedaan is al belangrijk om ervaring op te doen. Na het afstuderen moet je wel een praktijk uitkiezen die bij jou past. Ook kun je tijdens de studie al op zoek naar werk in deze sector.

+ Toon volledige review

Iris (20) uit warffum Aansluiting arbeidsmarkt | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Hanzehogeschool Groningen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Hanzehogeschool Groningen in Groningen en lees de reviews van studenten van de Hanzehogeschool Groningen.

Hanzehogeschool Groningen