Reviews over de Executive Master of Business Administration bij Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle

Wil jij een Executive Master of Business Administration volgen in Zwolle? Onderstaand vind je reviews over de master Executive Master of Business Administration aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Executive Master of Business Administration en de Christelijke Hogeschool Windesheim in het algemeen.

Reviews over Executive Master of Business Administration aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Executive Master of Business Administration

De reviews zijn geschreven door studenten die de Executive Master of Business Administration volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Executive Master of Business Administration aan de Christelijke Hogeschool Windesheim? Review dan deze opleiding!

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Christelijke Hogeschool Windesheim

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en lees de reviews van studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim.

Christelijke Hogeschool Windesheim