Reviews over de Master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) bij Universiteit Utrecht

Wil jij een Master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) volgen in Utrecht? Onderstaand vind je reviews over de master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan de Universiteit Utrecht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Educational Sciences: Learning in Interaction (research) en de Universiteit Utrecht in het algemeen.

Reviews over Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan de Universiteit Utrecht

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Educational Sciences: Learning in Interaction (research)

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan de Universiteit Utrecht? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Karst van Keijzerswaard over Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan de Universiteit Utrecht

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2011

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Onderwijskunde

Waar gaat je opleiding over?

De masteropleiding Educational Sciences: Learning in Interaction is de onderzoeksmaster van de opleiding Onderwijskunde. Onderzoekmaster bereiden je voor op een academische carrière als onderwijswetenschapper. De opleiding geeft een zeer sterke theoretische basis op het gebied van onderwijs en onderzoek. Alle moderne relevante theorieën worden behandeld door absolute toponderzoekers in hun vakgebied. Dit in een inspirirerende kleinschalige omgeving. Iedereen die deze master met succes afrond kan zichzelf een onderwijsexpert noemen. Dat de opleiding Educationals science gebruik maakt van scala aan didactische en academische werkvormen lijkt mij overbodig om te vermelden.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

De master voldeed volledig in de zin dat er veel direct contact is met docenten en onderzoekers binnen de faculteit. het direct toepassen van kennis en vaardigheden in eigen onderzoek maakte de opleiding tot de uitdaging die ik in mijn bachelor niet gevonden heb.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Verwacht bij de researchmasters dat je zeker 36 uur per week aan je studie kwijt bent.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

Ook zonder de vooropleiding onderwijskunde is toelating mogelijk. Het belangrijkste is een academische houding en een passie voor onderwijs.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, nauwkeurig, samenwerken.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

deze opleiding is relatief luxe. De docent per lstudent ratio is erg hoog en de betrokkenheid van docenten bij studenten dus ook. Logisch dat daar ook inzet voor terug verwacht wordt.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Educational Sciences: Learning in Interaction (research) en/of de Universiteit Utrecht?

De absolute plus van deze opleiding is de uitdaging die het hoge niveau met zich meebrengt. De zesjescultuur is niet echt aanwezig binnen de onderzoeksmaster van de FSW. Dat is gelijk voor sommigen ook meteen de grote min.

- Verberg volledige review

Karst van Keijzerswaard Gehele opleiding | | ...

Verwacht bij de researchmasters dat je zeker 36 uur per week aan je studie kwijt bent

+ Toon volledige review

Karst van Keijzerswaard Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Universiteit Utrecht

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Universiteit Utrecht in Utrecht en lees de reviews van studenten van de Universiteit Utrecht.

Universiteit Utrecht