Reviews over de Master Cognitive Neuropsychology (research) bij Vrije Universiteit Amsterdam

Wil jij een Master Cognitive Neuropsychology (research) volgen in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de master Cognitive Neuropsychology (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Cognitive Neuropsychology (research) en de Vrije Universiteit Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Cognitive Neuropsychology (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Cognitive Neuropsychology (research)

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Cognitive Neuropsychology (research) volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Cognitive Neuropsychology (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Cognitive Neuropsychology (research) die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Syanah over Cognitive Neuropsychology (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Bachelor psychologie aan de Universiteit Leiden

Waar gaat je opleiding over?

Deze master is een onderzoeksmaster die een combinatie is van cognitieve psychologie en klinische neuropsychologie. Je volgt dus ook vakken van beide richtingen. Het is een internationale studie en er zijn dus ook veel internationale studenten (en Engels is dan ook de voertaal). Verder is er de mogelijkheid om tijdens de studie een klinisch traject te volgen om te voldoen aan de eisen van de gz post-master opleiding. Hier kun je echter alleen aan mee doen als je voldoet aan de gestelde eisen.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Het is tot nu toe zeker wat ik er van verwacht had, alleen zijn er meer haken en ogen aan het klinische traject dan ik vooraf had gedacht.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Op de VU ligt alles lekker dicht bij elkaar en dicht bij station Amsterdam Zuid. De organisatie van mijn master is goed geregeld en ik hoop dat ook dat dit representatief is voor de hele VU. Alleen vind ik het aanbod van studieruimtes een punt die verbetert zou kunnen worden.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

De sfeer in onze master is heel goed. We zijn met ongeveer 20 mensen en iedereen helpt elkaar waar kan met de studie en er worden vaak uitjes georganiseerd met de groep.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, gemotiveerd, ondernemend, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

De master vereist zeker inzet en motivatie. Het programma is redelijk druk en daarnaast moet je veel thuis doen. Beheersing van de Engelse taal is ook zeker een vereiste, alle colleges/boeken/tentamens/presentaties zijn in het Engels en zo ook een deel van de medestudenten.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Cognitive Neuropsychology (research) en/of de Vrije Universiteit Amsterdam?

positieve punten: goede docenten die bereid zijn om dingen een tweede keer uit te leggen, goede sfeer binnen de master en binnen de universiteit en interessante vakken.
negatieve punten: beperkte keuze in keuzevakken van de master (maar je mag ook keuzevakken buiten de master/universiteit kiezen), beperkt aanbod studieruimtes.

- Verberg volledige review

Syanah (21) Gehele opleiding | | ...

goede docenten die bereid zijn om dingen een tweede keer uit te leggen, goede sfeer binnen de master en binnen de universiteit en interessante vakken..

+ Toon volledige review

Syanah (21) Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Vrije Universiteit Amsterdam

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam