Reviews over de Master Cardiovascular Research (research) bij Vrije Universiteit Amsterdam

Wil jij een Master Cardiovascular Research (research) volgen in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de master Cardiovascular Research (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Cardiovascular Research (research) en de Vrije Universiteit Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Cardiovascular Research (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Cardiovascular Research (research)

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Cardiovascular Research (research) volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Cardiovascular Research (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Cardiovascular Research (research) die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van A.D. over Cardiovascular Research (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

Biologie

Waar gaat je opleiding over?

Eigenlijk is het een specifieke tak van Biomedische wetenschappen. De vakken zijn allemaal gericht op cardiovasculaire ziekten e.d. Het is een leuke opleiding, maar ik merk wel dat ik mezelf heel erg beperk door dit te studeren.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Nee. Het is mij te basic. De vakken zijn redelijk op bachelor niveau en de vakken gaan niet diep genoeg in op de echte systemen, wat ik wel had verwacht. Ik had beter de algemene master biomedisch kunnen doen, dan was ik nu breder inzetbaar geweest.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Het is op loopafstand van Amsterdam zuid. Dat is prima. Voor de rest is er weinig ruimte voor zelfstudie vind ik. Dit zou beter kunnen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

Zoals ik al zei, het is zo laagdrempelig dat ik totaal geen moeite had om in te stromen vanuit evolutiebiologie. De gastdocenten die deze colleges geven zijn niet ingelicht over het niveau van de studenten, dus de colleges zijn allemaal vrij basic. Dit is echt heel jammer. De sfeer is goed, maar de coordinator is de hele dag aan het vertellen hoe geweldig de opleiding is, hoe uniek en hoe wij als zijn studenten de beste studenten op dit gebied gaan worden. En dat is gewoon niet waar. Ik voel me onderschat en ik voel me er ongemakkelijk bij.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

beheersing Engelse taal, kunnen presenteren, gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Het is een engelse master en er word uitgegaan van een boel zelfstandigheid bij het lezen van boeken en artikelen. Daarnaast hebben we vrijwel elke 2 weken een presentatie in samenwerking met medestudenten.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Cardiovascular Research (research) en/of de Vrije Universiteit Amsterdam?

Positieve punten: veel vrije keuzeruimte en veel mogelijkheden voor stage en alternatieve vakken. Het is een kleine opleiding, dus de directie kan soepel zijn hierin.
Negatief: Niet zo uitdagend, docenten zijn onvoorbereid, tentamens zijn echt heel simpel

- Verberg volledige review

A.D. (22) uit Oegstgeest Gehele opleiding | | ...

Stel A.D. een vraag!

Het is mij te basic. De vakken zijn redelijk op bachelor niveau en de vakken gaan niet diep genoeg in op de echte systemen, wat ik wel had verwacht. Ik had beter de algemene master biomedisch kunnen doen...

+ Toon volledige review

A.D. (22) uit Oegstgeest Gehele opleiding | | ...

Stel A.D. een vraag!
Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Vrije Universiteit Amsterdam

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam