Reviews over de Master Biology bij Rijksuniversiteit Groningen

Wil jij een Master Biology volgen in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de master Biology aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Biology en de Rijksuniversiteit Groningen in het algemeen.

Reviews over Biology aan de Rijksuniversiteit Groningen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Biology

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Biology volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Biology aan de Rijksuniversiteit Groningen? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Biology die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Sereh Simons over Biology aan de Rijksuniversiteit Groningen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2012

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

mijn bachelor is life science and technology met veel biologie vakken

Waar gaat je opleiding over?

Ik heb de M-variant van de master gedaan, dat betekend gericht op de maatschappij. De master is 2 jarig waarvan dan 1 jaar gericht is op je wetenschappelijke ontwikkeling en het andere jaar op bedrijf of beleid in de brede zin van het woord.
Ik heb het M-variant jaar gespreid over mijn eerste en 2e jaar, dus eerst de vakken van de M-variant en aan het eind van mijn 2e jaar de stage die hierbij hoort. Dat kan ik zeker aanraden, je krijgt tijdens de vakken een idee waar je heen wilt en daarmee is het regelen van een stage makkelijker (en heb je hier meer tijd voor).

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Het voldeed wel aan de verwachting, weinig op de universiteit en met de universiteit te maken. ik heb 90 van de 120 ects in stages behaald dus het heeft ook heel veel te maken met wat je er zelf instopt wat je eruit haalt.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

De universiteit zit over de hele stad, je kan midden in het centrum naar de UB en op het Zernike complex zijn veel faculteiten bij elkaar dus dat is ook handig.
Faciliteiten van de universiteit zijn op zich ok, de UB is in tentamen tijd ontzettend vol maar dat zet je wel aan tot vroeg aanwezig zijn anders heb je geen plek. Ik denk dat er ook veel faciliteiten zijn die ik niet heb gebruikt of niet van het bestaan af wist dus daar kunnen ze nog wel wat winst behalen.
De RUG is een sloom log ambtenaren apparaat wat wel eens zorgt voor grote irritaties en verwarring, stel je in op chaos en dan kan het alleen maar meevallen

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

De aansluiting op je bachelor heb je voor een groot deel zelf in de hand omdat er alleen maar keuze vakken zijn in het wetenschappelijke deel. Het onderzoek wat je daar doet moet je ook zelf regelen dus dat kan je naar je eigen smaak invullen.
de M-variant is voor iedereen nieuw, dat sluit niet aan op de bachelor maar dat is ook de bedoeling omdat het bedrijf/beleid is en geen beta.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, creatief, gedisciplineerd, kunnen presenteren, ondernemend, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Omdat je alles zelf moet regelen en moet kiezen is zelf discipline en zelfstandigheid erg belangrijk.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Biology en/of de Rijksuniversiteit Groningen?

alles zelf moeten regelen is positief omdat je het zelf kan beslissen, hier kan je wel wat meer begeleiding bij gebruiken.
Een nieuwe blik op een beta opleiding is heel positief, in het bedrijfs/beleidswezen voeg je ook wat toe, fijn als je niet het onderzoek in wil.

- Verberg volledige review

Sereh Simons Gehele opleiding | | ...

De RUG is een sloom log ambtenaren apparaat wat wel eens zorgt voor grote irritaties en verwarring

+ Toon volledige review

Sereh Simons Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Rijksuniversiteit Groningen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen in Groningen en lees de reviews van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Rijksuniversiteit Groningen

Vergelijkbare opleidingen