Reviews over de Master Behavioural Science (research) bij Radboud Universiteit Nijmegen

Wil jij een Master Behavioural Science (research) volgen in Nijmegen? Onderstaand vind je reviews over de master Behavioural Science (research) aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Behavioural Science (research) en de Radboud Universiteit Nijmegen in het algemeen.

Reviews over Behavioural Science (research) aan de Radboud Universiteit Nijmegen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Behavioural Science (research)

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Behavioural Science (research) volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Behavioural Science (research) aan de Radboud Universiteit Nijmegen? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Behavioural Science (research) die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Julia over Behavioural Science (research) aan de Radboud Universiteit Nijmegen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2013

Welke bachelor heb je voor deze master gevolgd?

University College Roosevelt

Waar gaat je opleiding over?

Deze opleiding leert je in het eerste jaar in een breed pakket aan psychologievakken kijken door een onderzoeksbril. Deze vakken varieren van sociale psychologie tot klinische en bedrijfspsychologie. Ook leer je in het tweede jaar mbv een supervisor hoe je een onderzoek opzet en uitvoert. Bij veel supervisors wordt wel veel zelfstandigheid gevraagd. In het tweede jaar zet je je eigen onderzoek op en voer je het uit. Je moet dus heel zelfstandig zijn, (je hebt wel een supervisor, maar die hebben niet altijd tijd voor je). Ook kan je ervoor kiezen om aan te haken bij en bestaand onderzoek. In dat geval wordt er iets minder zelfstandigheid verwacht.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Deze opleiding is een goede basis om een phd te gaan doen, of als je een carriere als scientist -practisioner ambieert (al is het dan wellicht ook verstandig om voor op na deze master een klinische master te volgen).

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

Het gebouw is vrij lelijk, maar de faciliteiten prima.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De aansluiting van deze masteropleiding op je bacheloropleiding?

-

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, gemotiveerd.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

-

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Behavioural Science (research) en/of de Radboud Universiteit Nijmegen?

postief: kleinschalig, je leert kritisch naar onderzoek kijken
negatief: competatief, studenten met hoogste cijfers worden voorgetrokken bij alle baantjes die er te verdelen zijn op de afdelingen (NWO assistentship bijvoorbeeld) terwijl er niet gekeken wordt naar sociale vaardigheden en verder CV (en als dat al gedaan wordt pas na een selectie die puur op cijfers is gebasseerd).
Mensen die niet op de Radboud Universiteit hun bachelor hebben gedaan wordt niets uitgelegd over welke faciliteiten er zijn en andere praktische zaken, daar moet je zelf achter komen.

- Verberg volledige review

Julia Gehele opleiding | | ...

Deze opleiding is een goede basis om een phd te gaan doen, of als je een carriere als scientist -practisioner ambieert...

+ Toon volledige review

Julia Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Radboud Universiteit Nijmegen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Radboud Universiteit Nijmegen in Nijmegen en lees de reviews van studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Radboud Universiteit Nijmegen