Reviews over de Master Behavioural and Social Sciences (research) bij Rijksuniversiteit Groningen

Wil jij een Master Behavioural and Social Sciences (research) volgen in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de master Behavioural and Social Sciences (research) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Behavioural and Social Sciences (research) en de Rijksuniversiteit Groningen in het algemeen.

Reviews over Behavioural and Social Sciences (research) aan de Rijksuniversiteit Groningen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Behavioural and Social Sciences (research)

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Behavioural and Social Sciences (research) volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Behavioural and Social Sciences (research) aan de Rijksuniversiteit Groningen? Review dan deze opleiding!

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Rijksuniversiteit Groningen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen in Groningen en lees de reviews van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Rijksuniversiteit Groningen