Reviews over de Master Architecture, Urbanism and Building Sciences bij TU Delft

Wil jij een Master Architecture, Urbanism and Building Sciences volgen in Delft? Onderstaand vind je reviews over de master Architecture, Urbanism and Building Sciences aan de TU Delft. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Architecture, Urbanism and Building Sciences en de TU Delft in het algemeen.

Reviews over Architecture, Urbanism and Building Sciences aan de TU Delft

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Architecture, Urbanism and Building Sciences

De reviews zijn geschreven door studenten die de Master Architecture, Urbanism and Building Sciences volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze masteropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf de Master Architecture, Urbanism and Building Sciences aan de TU Delft? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de Master Architecture, Urbanism and Building Sciences die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van loran mynett over Architecture, Urbanism and Building Sciences aan de TU Delft

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

De studierichting waar ik een review over wil geven is

Building technology (BT)

Waar gaat deze studierichting over?

Bij building technology gaat het over het technische aspect van het ontwerpen. Met deze master wordt je geen architect maar ingenieur. Wel wordt er nog veel aandacht gegeven aan het ontwerpen maar de nadruk en specialisatie ligt op een ander vak gebied. Zo wordt er minder aandacht gegeven aan de vraag waarom? en meer aan de vraag hoe? (Not why but how)

Komt deze studierichting overeen met de verwachtingen die je ervan had?

Het komt volledig overeen met wat ik had verwacht. De docenten zijn nog steeds erg goed begeleidend op het gebied van ontwerpen alleen wordt de vraag anders aan je opgelegd, waardoor je veel meer rekening houdt met het realiseren ervan (feaseble)

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Wat is je mening over (de kwaliteit van) :

De colleges van je studierichting?

De docenten van je studierichting?

De aansluiting van deze studierichting op je opleiding?

Het niveau van deze studierichting?

In de bachelor fase wordt zeer brede stof aangeboden over alle mogelijke vakgebieden. Real estate, urbanisme en architecture krijgen evenveel of meer ruimte en tijd dan building technology, hierdoor ontstaat er soms een gebrek aan kennis op een bepaald gebied waar je pas in je master achterkomt. Deze achterstand is prima in te halen door veel literatuur te raadplegen

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze studierichting succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, samenwerken.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Dit zijn de belangrijkste kwaliteiten als een aankomende student zich wilt wagen aan de zeer stressvolle studie bouwkunde aan de universiteit. Hard werken en doorpakken voor een deadline is een vereiste. Je gaat in deze opleiding meemaken dat je even alles links moet laten en je 100% moet geven voor 1 project. De voldoening en ontlading na het behalen van zo'n project is onbeschrijfelijk. Het gevoel als je faalt na zo veel inzet ook trouwens.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van deze studierichting?

Positief: Goede docenten op Building technology afdeling. Vriendelijk en professioneel. Erg veel kennis op dit vakgebied is te vinden op deze universiteit
Negatief: veel keuzes zijn tijdens de opleiding niet duidelijk. Zo zijn de voorlichtingen voor de Minor, master, inschrijvingen en jaaragenda erg onduidelijk en zul je hier helemaal zelf achter moeten komen. Praat veel met mede studenten (Tip!)

Heb je nog overige opmerkingen/toevoegingen?

Ga er bij het beginnen van deze studie niet vanuit dat je architect wordt. Slechts enkele zullen een eigen zaak openen en als architect aan de slag. Tijdens je opleiding kom je er achter dat je heel veel verschillende kanten op kan met deze studie. van landschapsontwerper, tot stedenbouwkundige, tot vastgoed handelaar tot constructeur of bouw consultant. Er is ook nog een hele tak om duurzaam af te studeren en als docent of consultant te werk te kunnen gaan op het gebied van klimaat (veranderingen) en comfort.

- Verberg volledige review

loran mynett (23) uit Delft Studierichting | | ...

Tijdens je opleiding kom je er achter dat je heel veel verschillende kanten op kan met deze studie. van landschapsontwerper, tot stedenbouwkundige, tot vastgoed handelaar...

+ Toon volledige review

loran mynett (23) uit Delft Studierichting | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

TU Delft

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Technische Universiteit Delft in Delft en lees de reviews van studenten van de Technische Universiteit Delft.

TU Delft