Reviews over de Van Hall Larenstein in Velp

Hogeschool Van Hall Larenstein is een middelgrote hogeschool in Nederland. De hogeschool beschikt over drie locaties in Leeuwarden, Velp (Rheden) en Wageningen. In totaal biedt Hogeschool Van Hall Larenstein 14 opleidingen aan waaraan ruim 4000 studenten studeren. Het rendement van VHL is gemiddeld te noemen; vijf jaar na de start van de opleiding is 56% van de studenten afgestudeerd. Dit is net iets hoger dan het landelijk gemiddelde van 54%.

Van Hall Larenstein is gespecialiseerd richting natuur, mens en omgeving en gezondheid van mens en dier. Dit blijkt ook uit het aanbod van opleidingen; de opleidingen vallen allemaal onder een van deze richtingen. Bij VHL wordt het onderwijs competentiegericht gegeven. Hiermee wil de hogeschool studenten zo goed mogelijk voorbereiden op de praktijk. Ook wordt hierbij veel gebruik gemaakt van bijvoorbeeld stages en leerwerkplaatsen.

Voor de ervaringen van studenten met hun opleiding bij Van Hall Larenstein bekijk je onderstaande reviews. Ook kun je hier beoordelingen vinden over contacturen, docenten en de organisatie van VHL. Voor meer informatie over hogeschool Van Hall Larenstein in het algemeen kijk je op www.vanhall-larenstein.nl.

Bacheloropleidingen

Gemiddelde waardering Van Hall Larenstein

Faciliteiten

Organisatie

Gebaseerd op 3 reviews

Masteropleidingen