Verhuizen met je bedrijf

Heb je je eigen bedrijf dan zal je wel eens voor het feit kunnen komen te staan dat de huidige locatie niet meer voldoet. Je gaat dan op zoek naar een nieuwe locatie en wanneer die gevonden is begint het grote geregel hoe de verhuizing moet worden aangepakt. Gelukkig zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in bedrijfsverhuizingen.

Zij kunnen je helpen bij alles met wat de verhuizing te maken heeft. De organisatie ervan, de planning, het verhuizen zelf en het inruimen van de nieuwe locatie. Door de verhuizing goed door te spreken met een ervaren verhuisbedrijf hoef jij je op dat punt geen zorgen meer te maken en kan je alles aan het verhuisbedrijf overlaten. Jij kunt je dan bezig houden met andere zaken die geregeld moeten worden. Wanneer je in zee gaat met een verhuisbedrijf dat in het bezit is van het PPV keurmerk ben jij ervan gegarandeerd dat jouw verhuizing in goede handen is. Het PPV keurmerk staat voor Erkende Project Verhuizers. Verhuizers die in het bezit zijn van dit keurmerk garanderen een aantal punten. Dat zijn: tijdsbesparing, veiligheid, helderheid, integriteit, risicoreductie en zekerheid.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Joh Post Bedrijfsverhuizingen is een verhuisbedrijf wat is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. Zij weten als geen ander dat er meer bij komt kijken dan alleen het verhuizen van de spullen. Ze kunnen je helpen met het vast stellen van een plan van aanpak en kan er eventueel een draaiboek worden gemaakt. Elk bedrijf dat gaat verhuizen is weer een speciaal geval, dus zal er per bedrijf besproken moeten worden op welke manier de verhuizing het meest vloeiend zal verlopen. Bij dit stukje van de voorbereiding worden alle partijen betrokken.  Vanzelfsprekend zal ervoor gezorgd worden dat het daadwerkelijke verhuizen van de inventaris in goede banen geleid wordt. De verhuizing zal zo snel en efficiënt mogelijk verlopen. Er dan kan weer snel overgegaan worden op de dagelijkse gang van zaken zodat de medewerkers en klanten zo min mogelijk ongemak van de verhuizing ervaren. 

Elk bedrijf verhuist op zijn eigen manier

Elk bedrijf is anders dus elke bedrijf wat gaat verhuizen is weer een eigen speciaal geval. Dankzij de ervaring die een bedrijfsverhuizer heeft, kunnen zij je een verhuizing op maat bieden. Of het nou om een verhuizing van een kleine organisatie gaat of om een grootschalige verhuizing, een projectverhuizer kan alles aan. Elk type bedrijfsverhuizing heeft zijn eigen aanpak nodig. Je hebt grootschalige en complexe verhuizingen zoals van bijvoorbeeld kantoren en scholen. Het is dan belangrijk dat alles snel en soepel verloopt zodat mensen weer zo snel mogelijk aan het werk kunnen gaan en scholieren weer hun lessen kunnen volgen. Een heel ander, zeer speciaal type bedrijfsverhuizing heb je wanneer het gaat om bijvoorbeeld zorginstellingen. Dit type verhuizing zal veel intensiever van aard zijn. In een zorginstelling verblijven kwetsbare mensen met uiteenlopende ziektebeelden. In veel gevallen gaat het ook mensen die minder mobiel zijn. De verhuizers zullen met de bewoners van de zorginstelling in contact komen en zullen goed met de cliënten moeten kunnen omgaan. De verhuizing op zich is al ingrijpend genoeg voor ze, dus moet deze zo plezierig mogelijk verlopen.