Samenvattingen verkopen voor studenten

Nu het weer volop blok is voor de studenten op de universiteit en de hogescholen, moeten de studenten weer aan het studeren slaan. Dit betekent dat ze hun samenvattingen erbij moeten halen. Veel studenten zijn hier helaas niet toe gekomen, waardoor ze geen samenvatting hebben. Toch betekent dit niet dat ze automatisch niet zullen slagen voor hun examen. Vandaag de dag kan je ook samenvattingen verkopen aan studenten die hier niet toe gekomen zijn. Dit kan bijvoorbeeld bij KennisDelen.org. Hieronder kan je daarover meer informatie doornemen.

Samenvattingen maken


Wanneer je je hogere studies serieus wilt aanpakken, dan kan je helaas niet meer zoals op de middelbare school ervoor kiezen om al je leerstof vanbuiten te leren. Hiervoor is de leerstof veel te groot geworden. Daarom is het handiger en belangrijker om de kern uit je leerstof te kunnen halen en dit samen te vatten. Zo krimpt de hoeveelheid leerstof enerzijds en zo heb je de leerstof ook al eens voor jezelf overlopen door ze samen te vatten. Hierdoor wordt het studeren tijdens de blok ook meteen een heel stuk makkelijker en zal het vlotter verlopen voor jezelf. Op deze manier kan je deze moeilijke periode ook doorkomen met minder stress!

Samenvattingen verkopen


Ben je een goede student en heb je je eigen samenvattingen kunnen maken doorheen het schooljaar? Waarom zou je hier dan geen gebruik van maken? Je kan namelijk deze samenvattingen delen met anderen en hiervoor betaald worden. Rijk zal je er niet van worden, maar aangezien je deze gemaakt hebt, kan je hier even goed toch nog iets aan verdienen. Studenten betalen hier graag een bepaald bedrag voor, in ruil voor een goede samenvatting.

Samenvattingen kopen


Is samenvattingen maken niet gelukt door het bijwonen van de vele feestjes of door andere verplichtingen? Dan hoef je je toch niet te schamen of schuldig te voelen hiervoor. JJe kan de dag van vandaag samenvattingen kopen van studenten die dit wel al gedaan hebben. Zij krijgen een extra zakcentje voor hun harde werk en jij kan meegenieten van een goede samenvatting waardoor je toch nog kan slagen voor je examens. Hierdoor hebben zowel de makers van de samenvattingen als jezelf iets aan dit concept en hoef je je niet meer schuldig te voelen hiervoor. Koop je samenvattingen van een andere student, dan steun je hen hiermee eigenlijk ook financieel.

Waarom kennisdelen.org?


Bij de vraag waarom dan te kiezen voor kennisdelen.org: deze website is een betrouwbare tussenschakel tussen verkoper van samenvattingen en kopers van deze samenvattingen. Hierdoor weet je dat de uitwisseling van dit geld veilig zal verlopen. Daarenboven kan dit alles zeer makkelijk en snel gebeuren: op de website kan je de gewenste samenvatting van een boek of cursus vinden door te zoeken op het ISBN nummer van het boek of door te zoeken op de titel van het boek. Je kan ook kiezen om te zoeken op niveau, onderwijsinstelling en opleiding.

Daarenboven is deze website de goedkoopste en voordeligste aanbieder van samenvattingen in Nederland, zowel voor de koper als de verkoper van de samenvattingen. Als dat nog niet genoeg zou zijn, houdt deze website ook nog eens rekening met het milieu: ze streven naar CO2-compensatie. Kortom, deze website is een absolute topper in het aanbieden en verkopen van samenvattingen.