Refurbished iPone 7 voor studenten

De producten van Apple zijn al jaren beroemd door de fantastische kwaliteit van refurbished producten. Met de moderne iPhone 7 is dat niet anders. Dit razend populaire model is er nu in een refurbished uitvoering.

Alle voordelen van Apple zijn beschikbaar voor een gereduceerde prijs. Wat voor arme studenten natuurlijk erg prettig is. Alle telefoons zijn uitvoerig nagekeken en opgeknapt waar dat nodig was. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor studenten die een iPhone willen hebben maar tot nu toe niet in staat waren om er één te kopen. Iedereen die en refurbished iPhone 7 aanschaft is verzekerd van de kwaliteit en garantie van Apple. Elke telefoon is voorzien van 2 jaar garantie, wat natuurlijk voor veel zekerheid zorgt bij de consument. Daarbovenop hebben studenten die een refurbished iPhone 7 bij Mobico kopen het grote voordeel dat er in elke refurbished telefoon een nieuwe batterij zit. Dit is niet standaard voor een refurbished iPhone. De batterij gaat vaak snel achteruit qua levensduur en is daardoor één van de onderdelen van een telefoon die het snelst vervangen moet worden. 

 

Het succes van de iPhone 7

De iPhone 7 borduurt voort op de grote successen van de vorige generaties van iPhone. De sterke punten van elke generatie zijn meegenomen naar deze versie en uiteraard zijn er waar nodig verbeteringen uitgevoerd. Het gebruiksgemak van Apple staat al jaren aangeschreven als één van de beste van de wereld en de garantievoorwaarden zijn altijd uitstekend. Er is bijna geen reden te verzinnen om niet over te stappen op een telefoon van Apple.

 

Nog betere hardware voor nog betere prestaties

Ten opzichte van de iPhone 6s zijn er flink wat dingen verbeterd. De iPhone 6s was al een uitstekend apparaat maar Apple heeft zichzelf overtroffen met de iPhone 7. Een quad-core processor zorgt voor een razendsnelle telefoon waarvoor geen toepassing of applicatie te gek is. Dit leidt direct naar het gebruikersgemak waar Apple fanaten zo dol op zijn. De camera op de achterkant is ook sterk verbeterd. Een 12 megapixel camera zorgt voor haarscherpe foto's. In combinatie met de innoverende zorgt voor automatisch stabilisering als er een foto gemaakt wordt. Er kan dus nooit meer sprake zijn van een vage foto omdat de telefoon ligt bewoog tijdens het schieten ervan. Daarbovenop is de iPhone 7 nog beter beschermd tegen water en stof. De IP-67 certificering zegt wel genoeg, deze telefoon is bijna niet kapot te krijgen.

 

Een exclusief en razendsnel besturingssysteem

Het besturingssysteem is vele malen betrouwbaarder dan dat van de concurrenten. Dit komt door jarenlange ervaring en het beschikken over de beste programmeurs. De software van Apple loopt vrijwel nooit vast en is vreselijk snel. Dit heeft ook te maken met het feit dat iOS speciaal ontwikkeld is voor de iPhone. Alles wat de telefoon kan wordt er optimaal uitgehaald door het besturingssysteem. Dit is één van de oorzaken waarom Apple zo populair is, je bent altijd verzekerd van de beste ondersteuning voor jou telefoon. Dat is bij concurrenten wel anders, die gebruiken besturingssystemen en software die ontwikkeld zijn en gebruikt worden door talloze merken en modellen. Apple heeft alles zelf in de hand en kan daardoor aanpassingen aanbrengen om het maximale uit hun smartphones te halen. Maak het jezelf makkelijk tijdens je studie en ga voor die refurbished iPone 7!