Reviews over de opleiding Technische Wiskunde bij Rijksuniversiteit Groningen

Wil jij Technische Wiskunde studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Technische Wiskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Technische Wiskunde en de Rijksuniversiteit Groningen in het algemeen.

Reviews over Technische Wiskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Technische Wiskunde

De FMF is een studievereniging voor Technische Wiskunde aan de RUG. De vereniging organiseert een groot aantal activiteiten ter ondersteuning van de studievoortgang en ervaring van de studententijd. Voor meer informatie kijk je op de website van FMF!

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Technische Wiskunde volgen of hebben gevolgd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Volg je zelf Technische Wiskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen? Review dan deze opleiding!

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Rijksuniversiteit Groningen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen in Groningen en lees de reviews van studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Rijksuniversiteit Groningen

Technische Wiskunde op de website van Rijksuniversiteit Groningen

Vergelijkbare opleidingen