Reviews over de opleiding Technische Commerciële Confectiekunde bij Hogeschool van Amsterdam

Wil jij Technische Commerciële Confectiekunde studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Technische Commerciële Confectiekunde aan de Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Technische Commerciële Confectiekunde en de Hogeschool van Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Technische Commerciële Confectiekunde aan de Hogeschool van Amsterdam

Uitvalpercentage van studenten Technische Commerciële Confectiekunde aan de Hogeschool van Amsterdam

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

36.9%

Landelijk gemiddelde

37%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Technische Commerciële Confectiekunde

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Technische Commerciële Confectiekunde studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Technische Commerciële Confectiekunde aan de Hogeschool van Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Technische Commerciële Confectiekunde die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Sharona over Technische Commerciële Confectiekunde aan de Hogeschool van Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Waar gaat je opleiding over?

Mijn opleiding gaat over mode in het breedste van het woord.
Gericht op de gekozen studierichting (3 richtingen) volg je vakken die je opleiden tot modespecialist in je eigen vak gebied. Je leert de geschiedins van de mode te achterhalen, het kunst van ontwerpen in handen te krijgen en de uitvoering om je eigen modebedrijf in alle facetten op een markt te kunnen presenteren.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Absoluut! Ik leer hier veel onderwerpen die ik in de praktijk goed kan toepassen om beter te kunnen functioneren. Mode is een hard vakgebied waar doorzettingsvermogen wordt geëist. Door de vakkundigheid van de docenten uit het vak, leer ik hier precies wat ik nodig heb om me te optimaliseren.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De college zalen zijn behoorlijk klein, waardoor het soms erg rommelig kan zijn tijdens lessen waar veel leerlingen aan deelnemen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

AMFI maakt goed gebruik van gastsprekers uit het werkveld. Doordat deze mensen hun ervaringen delen en daarop een discussie met ons aangaan, leren wij het vakgebied van binnen en buiten kennen.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, beheersing Engelse taal, commercieel, gedisciplineerd, gemotiveerd, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

AMFI is een creatieve school die zicht richt op het commerciële gedeelte in modeland. Om binnen te komen moet je de juiste motivatie tonen en laten zien dat je hard voor je eigen toekomst wilt werken. De voertaal van veel modebedrijven is engels en er zitten veel internationals op de school, dit is de reden dat engelse taal beheersing handig is meegenomen.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Technische Commerciële Confectiekunde en/of de Hogeschool van Amsterdam?

Positief is dat je zo goed mogelijk klaargestoomd wordt om de keiharde modewereld in zijn totale omvang te kunnen beleven.

Als negatief kan worden beschouwd dat je op je zelf en niemand anders aangewezen bent tijdens de studie. Het is jouw keuze en daar zul je hard voor moeten werken.

- Verberg volledige review

Sharona (21) uit Amsterdam, Netherlands Gehele opleiding | | ...

Mode is een hard vakgebied waar doorzettingsvermogen wordt geëist...

+ Toon volledige review

Sharona (21) uit Amsterdam, Netherlands Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Hogeschool van Amsterdam

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Hogeschool van Amsterdam