Reviews over de opleiding Podotherapie bij Fontys Hogeschool in Eindhoven

Wil jij Podotherapie studeren in Eindhoven? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Podotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Podotherapie en de Fontys Hogeschool in het algemeen.

Reviews over Podotherapie aan de Fontys Hogeschool

Uitvalpercentage van studenten Podotherapie aan de Fontys Hogeschool

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

28.3%

Landelijk gemiddelde

32%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Podotherapie

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Podotherapie studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Podotherapie aan de Fontys Hogeschool? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Podotherapie die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Ilona over Podotherapie aan de Fontys Hogeschool Eindhoven

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2013

Waar gaat je opleiding over?

Het staan en gaan van het menselijk lichaam, met standsafwijkingen die vanuit de voet ontstaan. Ketendenken, biomechanica, maar vooral praktisch en logisch denken en redeneren komen aan bod!

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Je leert tijdens je opleiding ook wel degelijk wat je gezegd wordt, alleen had dit iets dieper en breder uitgevoerd mogen worden. Maar als je het vak leuk en interessant vind komt dit vanzelf tijdens je opleiding vanuit jezelf of als je beginnend beroepsbeoefenaar bent!

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

Je wordt in sommige gevallen van het kastje naar de muur gestuurd, bij veranderingen in het curriculum weet niemand wat de bedoeling is en welke vakken je wel of niet gehad hebt/nog moet krijgen. Bij grotere problemen weten ze vaak niet hoe dit op te lossen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Het niveau zou een groot stuk omhoog kunnen, ook door middel van de praktijkgerichtheid vanuit bedrijven te halen; meer gastsprekers en inzichten in het werkelijke beroepsveld. Derde jaarsstage terug halen en de eindstage zoals nu 20 weken laten!

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, gemotiveerd, ondernemend, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Vooral het eerste jaar is pittig, daarna gaat de lesstof er verder op in, maar is de zwaarte niet meer zoals het eerste jaar. Met name de studenten die nu gaan beginnen moeten Engelse taal redelijk beheersen om artikelen etc te kunnen gebruiken in de opleiding

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Podotherapie en/of de Fontys Hogeschool Eindhoven?

Positief van Podotherapie in Eindhoven is de locatie en de kwaliteit van de opleiding ten opzichte van het Saxion!! We zijn een stuk moderner en vooruitdenkender dan in Enschede, meer faciliteiten om klaar te zijn voor het beroepsveld.

Negatieve punten is het ''probleemoplossingen'', ze weten allemaal niet bij wie je moet zijn als er iets niet goed loopt.

- Verberg volledige review

Ilona Gehele opleiding | | ...

Het niveau zou een groot stuk omhoog kunnen, ook door middel van de praktijkgerichtheid vanuit bedrijven te halen; meer gastsprekers en inzichten in het werkelijke beroepsveld...

+ Toon volledige review

Ilona Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Fontys Hogeschool

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Fontys Hogeschool in Eindhoven en lees de reviews van studenten van de Fontys Hogeschool.

Fontys Hogeschool

Vergelijkbare opleidingen