Pedagogiek - Reviews en Ervaringen

Wil jij de opleiding Pedagogiek gaan studeren? De bacheloropleiding Pedagogiek wordt door verschillende hogescholen in Nederland aangeboden. Hieronder vind je een lijst met de hogescholen waar je een bachelor Pedagogiek kunt volgen.

Lees de reviews over Pedagogiek om een inhoudelijk beeld van de opleiding te krijgen. Vergelijk en kijk welke hogeschool het beste bij jou past. Bekijk de gemiddelde ratings van studenten over hun hogeschool en opleiding op gebieden als organisatie, beschikbare faciliteiten en locatie.

Gemiddelde waardering van studenten Pedagogiek

Het niveau van de opleiding

Waardering gehele opleiding

Gebaseerd op 68 reviews

Pedagogiek

De praktijkgerichtheid van de opleiding Pedagogiek wordt door studenten vaak als een positief punt genoemd. Je moet wel gemotiveerd zijn om Pedagogiek tot een goed einde te brengen, vanwege het werken met (moeilijke) kinderen kun je de nodige weerstand verwachten. Hiervoor moet je dus ook sterk in je schoenen staan.

De kansen op de arbeidsmarkt voor Pedagogiek zijn nogal wisselend en moeilijk te voorspellen. Momenteel zijn er veel veranderingen gaande in bijvoorbeeld de jeugdzorg, dit maakt het moeilijk te voorspellen wat de arbeidsmarktperspectieven voor afgestudeerden zijn.