Reviews over de opleiding Pabo bij Hogeschool De Kempel in Helmond

Wil jij Lerarenopleiding Basisonderwijs studeren in Helmond? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Pabo aan de Hogeschool De Kempel in Helmond. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Pabo en de Hogeschool De Kempel in het algemeen.

Reviews over Pabo aan de Hogeschool De Kempel

Uitvalpercentage van studenten Pabo aan de Hogeschool De Kempel

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

24%

Landelijk gemiddelde

38%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Pabo

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Pabo studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Pabo aan de Hogeschool De Kempel? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Pabo die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Caby Rutjens over Pabo aan de Hogeschool De Kempel Helmond

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Waar gaat je opleiding over?

De opleiding bereidt je voor op het lesgeven op het basisonderwijs (groep 1 t/m 8). Je start al in je 1e jaar met stage waardoor je meteen de theorie in de praktijk kan gaan uitvoeren. Ook sluiten de vakken die je krijgt aangeboden goed aan op de stages en merk je dat je een steeds duidelijker beeld krijgt van het vak leerkracht basisonderwijs. Zelfs in mijn 4e jaar leer ik nog steeds dingen bij die mij een betere leerkracht maken.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja, het overtreft mijn verwachtingen zelfs. De begeleiding op de opleiding is super en er staat altijd iemand klaar om een babbeltje met je te maken of je even een peptalk kan geven. Omdat de school zo klein is, ken je veel leerkrachten en kennen de leerkrachten jou. Dat vind ik persoonlijk een erg fijn gevoel, omdat er zo toch meer mensen zijn op school waar je naar toe kunt als er iets is.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De school ligt op 5-10 minuten loopafstand van station Helmond Brouwhuis. Hierdoor is het dus makkelijk om op school te komen. Ook met de auto is de school makkelijk bereikbaar.
De school heeft veel werkplekken waar je rustig zelfstandig aan de slag kunt. Hier staan dan ook veel computers waar je gratis gebruik van kan maken, mocht je zelf geen laptop of iets dergelijks bij de hebben. Ook beschikt de school over een OWP (onderwijsleerplaats). Hier kun je literatuur over de verschillende vakken vinden, maar ook prentenboeken, kinderboeken en verschillende methodes. In de aula van de school zit ook nog een kleine kantine. Hier zijn altijd vers belegde broodjes, soep, etc. te vinden.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Juist omdat de school zo klein is hangt er altijd wel een gezellige sfeer in de school.
De docenten zijn kundig en weten waar ze het over hebben. Hierdoor zijn de colleges eigenlijk altijd nuttig om bij te wonen.
Het niveau van de opleiding ligt zeer hoog als je het vergelijkt met andere PABO's in Nederland. Om op deze school te mogen studeren worden er instaptoetsen afgenomen. Deze MOET je halen om door te mogen gaan met de opleiding. Natuurlijk moet je op deze opleiding ook je propedeuse binnen 2 jaar halen. Ook zijn er de landelijke kennisbasistoetsen. Deze worden in de 3e afgenomen. Ook deze toetsen moeten behaald worden om af te studeren op de opleiding.
De opleiding is ontzettend praktijk gericht. Al meteen vanaf het eerste jaar start je met stage lopen. Dit is eerst steeds 1 dag in de week en stageweken. Dit bouwt zich gedurende je opleiding steeds verder uit. Er worden ook eisen gesteld aan je stage waardoor je steeds meer uit jezelf en de stage gaat halen.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, gedisciplineerd, gemotiveerd, samenwerken.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Als je niet gemotiveerd bent, hoe kun je kinderen dan motiveren om hun best te doen op school?
Samen sta je sterker zeg ik altijd. Door middel van samenwerken ontwikkel je verschillende samenwerkingsvaardigheden die de kinderen nodig hebben, maar die jij als leerkracht ook nodig hebt. Je werkt namelijk binnen teamverband. In een team staat samenwerken natuurlijk centraal.
Je moet ook gedisciplineerd zijn. Als je niet gedisciplineerd bent is het een stuk lastiger om je klas in de hand te houden en om je stage dus goed te doorlopen. Ook moet je stevig in je schoenen staan en duidelijk maken wat belangrijk is voor jou.
Stressbestendig is denk ik een hele belangrijke. Er komt ontzettend veel op je af tijdens deze opleiding. Toetsen, landelijke toetsen, naar school, stage, inlever opdrachten, observatie opdrachten en ondertussen vinden ze het op stage best fijn als je ook vergaderingen, oudergesprekken en werkgroepen bijwoont. Dit kan soms erg stressvol en vermoeiend zijn. Maar laat je niet uit het veld slaan, want het is het dubbel en dwars waard!
Creatief moet je zijn om toch op een leuke en eigen manier les te kunnen geven. Als je creatief bent, kun je toch steeds weer nieuwe leuke ideeën verzinnen die lessen steeds wat leuker en interessanter maken. Ga gewoon eens een keer verkleed staan voor de klas, verf een keer met handen en voeten met de kinderen! Doe eens gek! Vinden kinderen vaak fantastisch en ze leren er ook nog eens wat van!

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Pabo en/of de Hogeschool De Kempel Helmond?

Positief: het is een kleine school, waardoor het contact met leerkrachten erg persoonlijk is. Ik ervaar dit als prettig, omdat er altijd wel iemand is die voor je klaar staat of waar je even hulp aan kunt vragen. Ook zijn de leerkrachten erg kundig in hun vak en zullen zij er alles aan doen om jou de nodige kennis te verschaffen die je nodig hebt voor het beroep leerkracht basisonderwijs.

Negatief: Soms zijn de roosters erg lastig. Lange tussenuren (maar dan kun je wel extra aan school werken! Omdenken!) en soms maar 1 vak (1,5 uur les) op 1 dag wat natuurlijk nooit erg prettig is.

- Verberg volledige review

Caby Rutjens (21) uit Weert Gehele opleiding | | HAVO - Natuur & Gezondheid

Stel Caby een vraag!

Stressbestendig is denk ik een hele belangrijke. Er komt ontzettend veel op je af tijdens deze opleiding. Toetsen, landelijke toetsen, naar school, stage, inlever opdrachten, observatie opdrachten...

+ Toon volledige review

Caby Rutjens (21) uit Weert Gehele opleiding | | HAVO - Natuur & Gezondheid

Stel Caby een vraag!

Review van Vera over Pabo aan de Hogeschool De Kempel Helmond

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Waar gaat je opleiding over?

Ik volg hier de opleiding leraar basisonderwijs (verkort). Door hoog te scoren op mijn instaptoetsen rekenen en nederlands, kwam ik in aanmerking voor het challenge program. Dit was een driejarig traject, waarbinnen je ook andere vakken aangeboden krijgt (culture: cultuur, museum, icc etc. en science: onderzoeksvaarigheden van kinderen stimuleren). Een hele uitdaging. Door het driejarig traject af te ronde, ben je een leraar met een plus. Wel jammer dat je bij onderwijskunde de theorieën maar nekt even aanraakt. te weinig verdieping. Dit hebben ze aangepast door het een jaar achter het challenge program te plakken. Het challenge program duurt nu 4 jaar, maar je hebt uiteindelijk wel een diploma met een plus! Een erg groot voordeel is dat je veel stage uren mag draaien! ipv 1 dag in de twee weken, mag je 2 dagen per week in het eerste jaar al!

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ik verwachte veel druk en vooral weinig vrije tijd, omdat het in drie jaar 'moest' gebeuren. Je leert erg goed plannen en vooruit kijken. Door goed te plannen heb je tijd over om sporten maar ook gewoon gezellige afspraken te plannen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De hogeschool ligt aan het station van Helmond Brouwhuis. De mac en albert hein zijn dan ook op loopafstand. De school heeft een kantine, waarin verschillende dingen worden verkocht.

Duidelijke roosters en een vernieuwde leeromgeving die na inzage duidelijk is.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Ik vind dat het op de Kempel erg goed geregeld is allemaal! Wanneer dit niet zo is, kun je dit aangegven. Je 'klacht' wordt direct behandeld!

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

onderzoeksvaardigheden
creatief, gemotiveerd, ondernemend, samenwerken,

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Het is belangrijk om te ondernemend te zijn. Welke kansen heeft het onderwijs en hoe kan ik deze aanpakken/benutten
Creatief om kunnen gaan met lessen, durven aanpassen wat ook weer aansluit bij ondernemingszin.
Voor elke opleiding moet je gemotiveerd zijn, maar zeker als leerkracht basisonderwijs, zo motiveer je ook de kinderen.

Op de kempel staat leren in leerwerkgemeenschappen centraal. Je deelt veel met je medestudenten en krijgt ook uren in geroostert dat je samen aan de slag kunt.

Onderzoeksvaardigheden ontwikkel je naarmate je het traject volgt. Elk jaar moet je een onderzoek uitvoeren en uitschrijven.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Pabo en/of de Hogeschool De Kempel Helmond?

Veel stage uren is een plus!
Weinig aansluiting met het reguliere traject. Ze proberen wel aan te sluiten waar het kan, maar dit is naar mijn mening minimaal. Ik kon ook niet kiezen voor een stage in het buitenland.

- Verberg volledige review

Vera (19) uit Heibloem Gehele opleiding | | ...

Je leert erg goed plannen en vooruit kijken. Door goed te plannen heb je tijd over om sporten maar ook gewoon gezellige afspraken te plannen...

+ Toon volledige review

Vera (19) uit Heibloem Gehele opleiding | | ...

Review van Annemieke over Pabo aan de Hogeschool De Kempel Helmond

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2013

Waar gaat je opleiding over?

Je wordt opgeleid tot leerkracht basisonderwijs. Je gaat alle groepen een keer langs in de opleiding.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik had graag meer willen leren over echte praktijksituaties. Wat doe je als een kind niet naar je luistert? Hoe ga je om met verschillende stoornissen?

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De school is vlakbij het station Helmond Brouwhuis. Genoeg computer waar je aan kunt werken en een eigen onderwijs werkplek is er gerealiseerd.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Je loopt vanaf het eerste tot het laatste jaar het gehele jaar stage op een basisschool.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

kunnen presenteren, gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Studenten moeten zelf aan de slag gaan met opdrachten. Niet wachten op docenten, maar zelf of in je groep starten. Al doende leert men.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Pabo en/of de Hogeschool De Kempel Helmond?

De positieve punten van mijn opleiding: kleinschalig, veel goede docenten met veel praktijkervaring.
Negatieve punten zou ik zo even niet kunnen benoemen.

- Verberg volledige review

Annemieke (22) uit Geldrop Gehele opleiding | | ...

De positieve punten van mijn opleiding: kleinschalig, veel goede docenten met veel praktijkervaring

+ Toon volledige review

Annemieke (22) uit Geldrop Gehele opleiding | | ...

Review van Roebi over Pabo aan de Hogeschool De Kempel Helmond

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2013

Waar gaat je opleiding over?

Op de pabo leer je alles op het gebied van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je leert hoe je een goede, krachtige en betrokken leerkracht wordt.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ik wist al vroeg dat ik leerkracht wilde worden. In het eerste jaar besefte ik dat er meer bij kwam kijken dan ik in eerste instantie dacht, maar dat was het allemaal waard. Nu zit ik in mijn laatste studiejaar en verbaas ik me er vaak over hoeveel leerkrachten moeten doen buiten alleen het lesgeven en nakijken. Ik heb daardoor ook veel meer respect voor het vak. Er zijn meerdere studenten gestopt voor de hoeveelheid werk buiten het lesgeven.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

Dichtbij het station. Een school met fijne faciliteiten. De organisatie is zeer goed. Er vallen niet tot nauwelijks lessen uit. De lessen zijn van goede kwaliteit.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Een fijne school met fijne leerkrachten, die graag wat tijd voor je vrijmaken.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, ondernemend, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Het is een drukke studie. Je moet dus zorgen dat je je werk op tijd gedaan hebt. Anders loop je meteen erg ver achter. Gemotiveerd moet je voor iedere studie zijn, denk ik. Anders haal je de studie niet. En natuurlijk moet je met klasgenoten samenwerken, maar werk je ook vaak alleen. Creativiteit is een must voor leerkrachten.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Pabo en/of de Hogeschool De Kempel Helmond?

Ik ga altijd met plezier naar school. de sfeer is er goed en ik voel me er fijn. de leerkrachten zijn leuk en hebben veel tijd voor je.
Alleen het niveau is wel zo hoog, dat er veel verschil zit tussen de pabo's onderling. Je krijgt er wel hetzelfde diploma voor natuurlijk. Iets om wel rekening mee te houden! Toch heb ik geen spijt voor de keuze van juist deze pabo.

- Verberg volledige review

Roebi (19) Gehele opleiding | | ...

Er zijn meerdere studenten gestopt voor de hoeveelheid werk buiten het lesgeven

+ Toon volledige review

Roebi (19) Gehele opleiding | | ...

Review van Vreni over Pabo aan de Hogeschool De Kempel Helmond

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Waar gaat je opleiding over?

Je leert op de PABO voor leerkracht basisonderwijs. Je mag in alle groepen lesgeven na het behalen van je diploma. In het vierde jaar kies je voor een leeftijdsspecialisatie om af te studeren. De contacturen verschillen veel per jaar. In jaar 1 en 2 ben je veel op school te vinden. In jaar 3 en 4 heb je veel meer zelfstudie.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Gedeeltelijk wel. Het beroep is wat ik er van verwachtte en ik vind het heel erg leuk om te doen. De opleiding valt met daarentegen een beetje tegen. De begeleiding is matig. Vooral wanneer je tegen dingen aanloopt. Daarnaast vind ik de hoeveelheid stage erg weinig. Ook de opdrachtformulering is vaak erg vaag en de uitleg daarvan is niet veel beter. Je bent dan echt op jezelf aangewezen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De school zit op loopafstand van station Brouwhuis. De school is dus goed te bereiken via openbaar vervoer.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

De praktijkgerichtheid zou van mij verbeterd mogen worden. Ik vind de stage die we lopen erg minimaal. Daarnaast moeten we een aantal opdracht verplicht uitvoeren, die niet goed aansluiten bij je stage.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, nauwkeurig, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Je moet jezelf kunnen motiveren om de lessen te kunnen volgen en zelf te kunnen studeren. Daarnaast moet je stressbestendig zijn om de toetsen en deadlines te halen. Creatief is een sleutelwoord voor een leerkracht omdat je de leerlingen moet kunnen inspireren.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Pabo en/of de Hogeschool De Kempel Helmond?

Positief:
- vriendelijke leerkrachten
- leuke activiteiten
Negatief:
- weinig begeleiding
- weinig stage
- docenten zijn niet allemaal van een hoog niveau

- Verberg volledige review

Vreni (20) uit Mariahout Gehele opleiding | | HAVO - Economie & Maatschappij

Stel Vreni een vraag!

Je moet jezelf kunnen motiveren om de lessen te kunnen volgen en zelf te kunnen studeren. Daarnaast moet je stressbestendig zijn om de toetsen en deadlines te halen. Creatief is een sleutelwoord voor een leerkracht...

+ Toon volledige review

Vreni (20) uit Mariahout Gehele opleiding | | HAVO - Economie & Maatschappij

Stel Vreni een vraag!

Review van Mayca over Pabo aan de Hogeschool De Kempel Helmond

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Waar gaat je opleiding over?

De opleiding bereidt je voor tot leerkracht in het basisonderwijs, oftewel op de juf/meester op de basisschool.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Niet, ik had verwacht dat de school voornamelijk theoretisch zou zijn en stage alleen praktijk. Na het tweede schooljaar krijg je geen toetsen meer.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

Duidelijk rooster, duidelijke indeling van de school, variatie in werkvormen, variatie in opdrachten, buitenschoolse projecten en ze organiseren ook leuke activiteiten die ergens een raakvlak hebben met het beroep leerkracht.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

De gewone lessen zijn over het algemeen wel goed, maar de hoorcolleges zijn te abstract en te algemeen.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, creatief, gedisciplineerd, gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Als leerkracht zijnde moet je sowieso creatief zijn om kinderen in de les betrokken te houden. Wat betreft de opdrachten op school; je moet er samenwerken met anderen, zelfstandig werken, een strakke planning naleven, tegen wat stress kunnen, maar je ook goed voelen en een motivatie in je achterhoofd houden waarom/waarvoor je het doet.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Pabo en/of de Hogeschool De Kempel Helmond?

Positief:
- Activiteiten die georganiseerd worden
- Gepassioneerde leerkrachten (de meeste)
- Toetsen van de eerste jaren.

Negatief
- Het nakijken van prestaties (onderzoeken)

- Verberg volledige review

Mayca (24) uit Gemert Gehele opleiding | | ...

Ik had verwacht dat de school voornamelijk theoretisch zou zijn en stage alleen praktijk. Na het tweede schooljaar krijg je geen toetsen meer...

+ Toon volledige review

Mayca (24) uit Gemert Gehele opleiding | | ...

Review van Anne Rompa over Pabo aan de Hogeschool De Kempel Helmond

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Waar gaat je opleiding over?

Vakinhoudelijke kennis leer je vooral in de eerste twee jaren, daarna ga je meer in op het overbrengen van informatie en dus het echte lesgeven.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja, de opleiding komt wel overheen met de verwachtingen die ik had. Ze geven je eerst alles wat nodig is dat je moet weten om les te kunnen geven. Daarna pas de technieken van het lesgeven. Dit was van tevoren ook aangegeven.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De locatie is niet heel fijn, de omgeving op zich is prima. Wel is het lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Hiermee bedoel ik dat je lang onderweg bent met bus en/of trein.
Verder zijn er wel genoeg faciliteiten en wordt alles goed georganiseerd.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Over dit stukje ben ik zeer tevreden.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, kunnen presenteren, gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Omdat het veel werk is en je veel van jezelf moet kunnen geven.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Pabo en/of de Hogeschool De Kempel Helmond?

Ik vind dat mijn hogeschool erg goed is in het organiseren van activiteiten. Alles leerkrachten zijn erg enthousiast en proberen iedere student hierin mee te nemen. Op deze manier zie je echt hoe het vak hoort te zijn.

- Verberg volledige review

Anne Rompa (23) uit Weert Gehele opleiding | | ...

Ik vind dat mijn hogeschool erg goed is in het organiseren van activiteiten. Alles leerkrachten zijn erg enthousiast en proberen iedere student hierin mee te nemen...

+ Toon volledige review

Anne Rompa (23) uit Weert Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Hogeschool De Kempel

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Hogeschool De Kempel in Helmond en lees de reviews van studenten van de Hogeschool De Kempel.

Hogeschool De Kempel

Vergelijkbare opleidingen