Medische Hulpverlening - Reviews en Ervaringen

Wil jij de opleiding Medische Hulpverlening gaan studeren? De bacheloropleiding Medische Hulpverlening wordt door verschillende hogescholen in Nederland aangeboden. Hieronder vind je een lijst met de hogescholen waar je een bachelor Medische Hulpverlening kunt volgen.

Lees de reviews over Medische Hulpverlening om een inhoudelijk beeld van de opleiding te krijgen. Vergelijk en kijk welke hogeschool het beste bij jou past. Bekijk de gemiddelde ratings van studenten over hun hogeschool en opleiding op gebieden als organisatie, beschikbare faciliteiten en locatie.

Gemiddelde waardering van studenten Medische Hulpverlening

Het niveau van de opleiding

Waardering gehele opleiding

Gebaseerd op 6 reviews

Medische Hulpverlening

De opleiding medische hulpverlening kun je volgen in Utrecht, Nijmegen en Rotterdam. Er zit een numerus fixus op deze opleiding, dit betekent dat je niet automatisch toegelaten wordt. Studenten geven aan dat medische hulpverlening pittig is en dat er veel praktijk in zit. Ook is het arbeidsmarktperspectief nog onzeker.

Over het algemeen zijn de docenten enthousiast en is de kwaliteit van de opleiding goed, al laten de hogescholen hier en daar nog wel wat steekjes vallen.