Reviews over de opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur bij Vrije Universiteit Amsterdam

Wil jij Media, Kunst, Design en Architectuur studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur en de Vrije Universiteit Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Media, Kunst, Design en Architectuur

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Marjolein over Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Waar gaat je opleiding over?

Bestudering van beeldcultuur, media-geschiedenis, reclame en visuele communicatie, beeldanalyse, geschiedenis van de beeldende kunst, collectieonderzoek en methodologie en historiografie van kunst en cultuur.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Mijn opleiding was meer gericht op enkel onderzoeksvaardigheden dan ik verwacht had.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

De locatie van de universiteit, de faciliteiten van de universiteit en de organisatie krijgen van mij allemaal de beoordeling goed. Zo was de locatie goed met het openbaar vervoer te bereiken en lag het in een rustige omgeving. Bovendien waren er genoeg faciliteiten en waren de zaken goed geregeld.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

De colleges, de docenten en de ondersteunende organen van mijn opleiding geef ik een matig, omdat de colleges vaak heel filosofisch waren en sommige docenten niet naar behoren colleges gaven. Zo werden ook vaak studenten voorgetrokken die door bepaalde docenten geliefd waren. Ten slotte is de praktijkgerichtheid van mijn opleiding mijn grooste bezwaar, zo kwam ik er achter dat ik de verworven competenties niet kon inzetten in de praktijk.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, kunnen presenteren, nauwkeurig, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

De studie is voornamelijk gericht op het doen van onderzoek, dus moet een student analytisch vermogen hebben, gedisciplineerd zijn en nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken. Er wordt veel gevraagd van de studenten, daarom moet de student ook stressbestendig zijn. Ook was het beheersen van de Engelse taal belangrijk omdat de meeste vakliteratuur in het Engels was. Ten slotte bestond een groot deel van de studie uit het doen van presentaties, vaak in groepsverband.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Media, Kunst, Design en Architectuur en/of de Vrije Universiteit Amsterdam?

Weinig aandacht voor praktijkgerichte vaardigheden. Daarentegen wel een goede sfeer en kleine groepen.

- Verberg volledige review

Marjolein (23) uit Utrecht Gehele opleiding | | VWO - Cultuur & Maatschappij

De studie is voornamelijk gericht op het doen van onderzoek, dus moet een student analytisch vermogen hebben, gedisciplineerd zijn en nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken...

+ Toon volledige review

Marjolein (23) uit Utrecht Gehele opleiding | | VWO - Cultuur & Maatschappij

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Vrije Universiteit Amsterdam

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam

Media, Kunst, Design en Architectuur op de website van Vrije Universiteit Amsterdam