Reviews over de opleiding Marketing Communicatie bij The New School for Information Services in Amsterdam

Wil jij Marketing Communicatie studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Marketing Communicatie aan de The New School for Information Services in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Marketing Communicatie en de The New School for Information Services in het algemeen.

Reviews over Marketing Communicatie aan de The New School for Information Services

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Marketing Communicatie

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Marketing Communicatie studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Marketing Communicatie aan de The New School for Information Services? Review dan deze opleiding!

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

The New School for Information Services

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de The New School for Information Services in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de The New School for Information Services.

The New School for Information Services