Reviews over de opleiding Liberal Arts and Sciences bij Tilburg University

Wil jij Liberal Arts and Sciences studeren in Tilburg? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Liberal Arts and Sciences aan de Tilburg University in Tilburg. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Liberal Arts and Sciences en de Tilburg University in het algemeen.

Reviews over Liberal Arts and Sciences aan de Tilburg University

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Liberal Arts and Sciences

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Liberal Arts and Sciences studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Liberal Arts and Sciences aan de Tilburg University? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Liberal Arts and Sciences die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Rowie over Liberal Arts and Sciences aan de Tilburg University Tilburg

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Waar gaat je opleiding over?

Mijn internationale opleing is zeker in het eerste jaar erg breed. Je krijgt er college's in allerlei disciplines: van filosofie, tot retoriek en van economy en cultuur tot inleidende colleges in Business & Management, Social Sciences, Law en Humanities.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

De opleiding komt zeker overeen met mijn verwachtingen. Het is erg leuk om met internationale studenten samen te werken, de voertaal is natuurlijk Engels, het vakkenpakket is in het begin erg breed en op die manier vond ik het ook prettiger om naar een bepaalde specialisatie toe te werken omdat ik nu meer wist wat ieder academish veld precies inhield. De team teaching methode die in Tilburg bij Liberal Arts and Sciences wordt aangeprezen is ook zeker erg leuk tijdens de colleges en het feit dat je met minder mensen dan gemiddeld in een collegezaal zit maakt de college's zelf ook veel interactiever.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je universiteit?

De faciliteiten van je universiteit?

De organisatie van je universiteit?

De locatie van de Universiteit van Tilburg is natuurlijk prachtig, omdat het maar een paar bushaltes (zelfs fietsafstand) van het stadscentrum ligt, daarnaast ligt het in een prachtige natuur omgeving en het is slechts enkele minuten lopen van treinstation 'Tilburg Universiteit'. Daarnaast vind ik het zelf ook erg prettig dat alle faculteiten zich op één campus bevinden en dat eetgelegenheden en studentenkamers ook in overvloed te vinden zijn.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

De docenten zijn altijd erg vriendelijk en door de interactieve college's heb je er ook veel meer contact mee dan gemiddeld. Ze vertellen altijd vol enthousiasme over hun vakgebied en zorgen ervoor dat een hoorcollege zelden saai wordt. De werkdruk ligt bij Liberal Arts and Sciences wel wat hoger dan gemiddeld, maar door de interessante diversiteit aan college's wordt dat mooi opgeheven. Tot slot valt het praktijkgerichte aspect van de opleiding meteen in het eerste jaar al ervaren, aangezien in het tweede semester al een speciaal college is ingeroosterd waarbij je niets anders dan gastsprekers te horen krijgt die vertellen over hun uiteenlopende vakgebieden en onderzoeken.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

Niet bang zijn om vooral vragen te stellen tijdens hoorcolleges !analytisch, beheersing Engelse taal, gemotiveerd, samenwerken,

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Beheersing van de Engelse taal is belangrijk omdat dit de voertaal is bij deze internationale studie, goed vermogen om samen te werken komt ook zeker van pas omdat je in je eerste jaar veel groepsopdrachten zult maken. Motivatie en stressbestendigheid is wel nodig om de werkdruk van de studie aan te kunnen... en een analytisch vermogen helpt je eigenlijk wel verder bij iedere universitaire opleiding!

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Liberal Arts and Sciences en/of de Tilburg University Tilburg?

Onder positieve punten zou ik zeker de hoorcolleges willen noteren. Die zijn echt heel erg leuk, leerzaam en interessant vanwege de interactieve communicatie tussen professor en student, maar ook tussen studenten onderling en bij de team-teaching methodes ook zelfs tussen docenten onderling.
Een negatief punt van de Universiteit van Tilburg zou ik omschrijven als een tekort aan werkplekken op de campus. Naar mijn mening zit de bibliotheek best wel snel vol en is er zeker ruimte nodig voor meerdere studieplekken, al dan niet met computers.

Liberal Arts and Sciences is heel erg aan te raden bij studenten die internationaal georiënteerd zijn, omdat het heel veel mogelijkheiden en kansen biedt maar ook omdat het zo ongelofelijk leuk, gezellig en leerzaam is om te studeren met studenten van over de hele wereld!

- Verberg volledige review

Rowie (19) uit Eindhoven Gehele opleiding | | ...

Liberal Arts and Sciences is heel erg aan te raden bij studenten die internationaal georiënteerd zijn, omdat het heel veel mogelijkheiden en kansen biedt...

+ Toon volledige review

Rowie (19) uit Eindhoven Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Tilburg University

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Universiteit van Tilburg in Tilburg en lees de reviews van studenten van de Universiteit van Tilburg.

Tilburg University

Liberal Arts and Sciences op de website van Tilburg University