Reviews over Lerarenopleiding Scheikunde bij Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle

Wil jij Lerarenopleiding Scheikunde studeren in Zwolle? Onderstaand vind je reviews over Lerarenopleiding Scheikunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over Lerarenopleiding Scheikunde en de Christelijke Hogeschool Windesheim in het algemeen.

Reviews over Lerarenopleiding Scheikunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Uitvalpercentage van studenten Lerarenopleiding Scheikunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

28.6%

Landelijk gemiddelde

48%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Lerarenopleiding Scheikunde

De reviews zijn geschreven door studenten die Lerarenopleiding Scheikunde studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf Lerarenopleiding Scheikunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over Lerarenopleiding Scheikunde die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Henny Van Kooij over Lerarenopleiding Scheikunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2015

Waar gaat je opleiding over?

In de opleiding krijg je veel je maken met de praktijk van het vak scheikunde, eveneens als het docent zijn. Er worden veel praktijk vakken aangeboden en je oefent tijdens de lessen veel met het voor de klas staan. Ook loop je in het eerste jaar al stage op een middelbare school om te kijken of het docentvak wat voor jou is.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Deze opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. Het oefenen voor de klas met presentaties is heel nuttig om een beetje van de zenuwen af te komen en je raakt eraan gewend.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De locatie van de school is heel goed. De school is goed te bereiken met het openbaar vervoer doordat er een bus bij de school stopt. Ook stoppen er bussen op het station, waarvan het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen is naar de school. Bovendien heeft Zwolle een groot station, waarbij je vanuit verschillende richtingen terecht kan.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Je hebt veel contact met je docenten bij deze opleiding. De opleiding voor het vak (natuur-) scheikunde is erg klein waardoor je kleine klassen hebt. Dit zorgt ervoor dat je veel contact met iedereen hebt en je een goede band met ze opbouwt.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Je moet een discipline hebben in je huiswerk, want als je achterloopt met verslagen moet je knokken wil je alles op tijd hebben ingeleverd en goedgekeurd hebben. Ook moet je kunnen presenteren omdat je veel voor de klas staat, maar dit leer je ook in de lessen. Het is een opleiding waarvoor je gemotiveerd moet zijn. Je moet echt docent willen worden, maar bovenal erg gemotiveerd zijn voor het vak. Als je dit niet bent, heb je een grote kans om af te vallen en dat gebeurd veel in deze opleiding. Dit komt doordat ze niet genoeg gemotiveerd zijn. Je moet ook een beetje stressbestendig zijn, want je kan soms veel dingen tegelijkertijd te doen hebben en daar moet je dan even doorheen. Dit is vooral aan het eind van een periode.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Lerarenopleiding Scheikunde en/of de Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle?

Een positief punt is zeker het contact met iedereen die met deze opleiding te maken heeft. Een engatief punt is dat er veel mensen afvallen.

- Verberg volledige review

Henny Van Kooij Gehele opleiding | | ...

Je moet een discipline hebben in je huiswerk

+ Toon volledige review

Henny Van Kooij Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Christelijke Hogeschool Windesheim

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en lees de reviews van studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim.

Christelijke Hogeschool Windesheim