Reviews over Lerarenopleiding Engels bij Hogeschool van Amsterdam

Wil jij Lerarenopleiding Engels studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over Lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over Lerarenopleiding Engels en de Hogeschool van Amsterdam in het algemeen.

Reviews over Lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool van Amsterdam

Uitvalpercentage van studenten Lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool van Amsterdam

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

66%

Landelijk gemiddelde

49%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Lerarenopleiding Engels

De reviews zijn geschreven door studenten die Lerarenopleiding Engels studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf Lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool van Amsterdam? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over Lerarenopleiding Engels die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Helen over Lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool van Amsterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2016

Waar gaat je opleiding over?

Nou, eigenlijk gaat het niet over regulier engels, maar over International Degree in English and Education (variant van regulier Engels). De opleiding is hard, zwaar en zeker HBO+ (met een overweging naar WO). Het traint je op alle aspecten waarop een leraar getraind op zou moeten worden, en maakt je beter als de rest. De eerste 2 jaar zijn gevuld met theorie, onderzoek, lezen en essays waarbij weinig leertoetsen worden gebruikt, allemaal ter voorbereiding (en ter compensatie voor) het 3e jaar aan een universiteit (educational studies) in Engeland. Don't worry, het meeste wordt voor je geregeld.
Ik begon in 2012 met 95 mensen in Year 1, inmiddels gaan er 17 naar de UK en blijven er 6 internationale studenten hier in Nederland. Minstens 2/3e valt af in het eerste jaar! Nevertheless, de opleiding is gaaf, daagt je uit en voldoet in zelf-reflecterende opdrachten en stoomt je echt klaar om een goede, begrijpende docent te worden die niet alleen rekening houdt met de individuele behoeftes van leerlingen, maar ook met het lesmateriaal (zelf ontwerpen), collega's, de achtergrond van leerlingen en hun manier van leren. Ook traint het de toekomstige leraren om hun leerlingen communicatief vaardig te maken; het belangrijkste onderdeel van het leren van een taal. A.k.a.; niet voor watjes, maar zeker aan te raden!

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja, zelfs nog meer. Aan het eind van de 4 jaar ben je beter, sterker en vaardiger in de taal, weet je meer van je vak en ben je helemaal klaar om les te geven. Ook heb je kans op een honours degree (ICELT, Linguistics en Literature), wat vrij bijzonder is op het HBO.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

Het gebouw (kohnstammhuis) is net, mooi en schoon. De organisatie van IDEE is goed.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

N.B.: IDEE is een aparte opleiding binnen de school, en heeft haar eigen vakspecialisten die je bij alles helpen. Ook is de begeleiding (als je dat nodig hebt) super goed.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, ondernemend, nauwkeurig, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Om een goede, professionele leraar te worden.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Lerarenopleiding Engels en/of de Hogeschool van Amsterdam?

De zwaartegraad voor HBO, het is net iets te zwaar.

- Verberg volledige review

Helen (19) Gehele opleiding | | HAVO - Economie & Maatschappij

Stel Helen een vraag!

De eerste 2 jaar zijn gevuld met theorie, onderzoek, lezen en essays waarbij weinig leertoetsen worden gebruikt, allemaal ter voorbereiding (en ter compensatie voor) het 3e jaar aan een universiteit (educational studies) in Engeland...

+ Toon volledige review

Helen (19) Gehele opleiding | | HAVO - Economie & Maatschappij

Stel Helen een vraag!
Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Hogeschool van Amsterdam

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam en lees de reviews van studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Hogeschool van Amsterdam