Reviews over Lerarenopleiding Engels bij HAN Nijmegen

Wil jij Lerarenopleiding Engels studeren in Nijmegen? Onderstaand vind je reviews over Lerarenopleiding Engels aan de HAN Nijmegen in Nijmegen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over Lerarenopleiding Engels en de HAN Nijmegen in het algemeen.

Reviews over Lerarenopleiding Engels aan de HAN Nijmegen

Uitvalpercentage van studenten Lerarenopleiding Engels aan de HAN Nijmegen

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

54.5%

Landelijk gemiddelde

49%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Lerarenopleiding Engels

De reviews zijn geschreven door studenten die Lerarenopleiding Engels studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf Lerarenopleiding Engels aan de HAN Nijmegen? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over Lerarenopleiding Engels die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Charon over Lerarenopleiding Engels aan de HAN Nijmegen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2016

Waar gaat je opleiding over?

Deze opleiding bereid je voor om les te gaan geven in het voortgezet onderwijs (2e graad) bij BB t/m GT alle klassen en Havo/VWO de eerste twee jaar. Tijdens deze opleiding hebben we vakken om zowel het onderwijzen van leerling als de taal te beheersen alsof het een moedertaal is.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Niet helemaal. Ik had niet verwacht dat je zoveel achtergrondkennis van de Engels sprekende landen moest hebben om te kunnen lesgeven. Verder had ik wel de verwachting dat we veel met de grammatica van taal bezig zouden zijn en met het bestuderen van de doelgroep waar we voor zouden komen te staan. Deze verwachtingen zijn juist gebleken.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

Ondanks dat het vrij druk kan zijn in de mediatheek is er meestal wel een computer te vinden om aan te werken.
Ik vind wel dat de producten die in de kantine verkocht worden aan de dure kant zijn.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Of je een goede stage hebt is erg afhankelijk waar je stage loopt. Mocht het zo zijn dat je een stagebegeleider hebt die geen energie in jou steekt kan het heel erg tegenvallen en is de keuze om te stoppen als het minder goed gaat op school, makkelijker gemaakt.
De meeste docenten op de opleiding zijn 'native speakers' waardoor het interessant is om naar te luisteren. De overige docenten zijn uiterst gekwalificeerd om les te geven.
Structuur in de lessen is gebonden aan de leraar wie je voor een vak hebt, maar over het algemeen zijn alle lessen goed gestructureerd.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

beheersing Engelse taal, kunnen presenteren, gemotiveerd.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Om ├╝berhaupt aan een opleiding te beginnen moet je gemotiveerd zijn tot het einde. Wanneer er geen motivatie meer voor de opleiding is zal het heel snel leiden tot niet komen naar lessen, toetsen niet halen en uiteindelijk de opleiding niet halen.
Kunnen presenteren is een pre. Niemand is een geboren presentator maar sommige mensen kunnen het makkelijker dan anderen.
Je moet stressbestendig kunnen zijn omdat je op stage allerlei dingen moet doen zoals een les geven waarbij leerlingen misschien niet opletten of je uitproberen.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Lerarenopleiding Engels en/of de HAN Nijmegen?

een van de negatieve punten is dat het altijd super druk is bij de bushalte waardoor je soms wel 20 minuten moet wachten op een volgende bus.
een positief punt is de begeleiding. Bij problemen en vragen kun je altijd een mailtje sturen of persoonlijk naar een leraar toe gaan.

- Verberg volledige review

Charon (23) uit Didam Gehele opleiding | | ...

 Ik had niet verwacht dat je zoveel achtergrondkennis van de Engels sprekende landen moest hebben om te kunnen lesgeven...

+ Toon volledige review

Charon (23) uit Didam Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

HAN Nijmegen

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen en lees de reviews van studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

HAN Nijmegen